Wpis z mikrobloga

Kuźwa, ogólnie nie jestem przeciwko LGBT, toleruje gejów, lesbijki, transeksualistow ale np cała ta filozofia bycia niebinarnym i teoria że jest pierdyliard płci to już mnie trochę odrzuca. Porównałam sobie teraz jak wyglądały np galerie handlowe w 2018 roku a teraz. Kiedyś się widziało taką 'nijaką osobę' może raz, dwa razy a teraz to chodzą grupkami jak stada jakieś co chwila, włosy zielone, grube, krótkie włosy, niewiadomo czy to chłop czy baba dlatego uważam, że to jest jednak moda po prostu, dzieci myślą, że to jest fajne bo tak im wcisnął TikTok, Instagram i inne. Jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem jak świat będzie wyglądał w 2030 i jest to przerażająca myśl... #przemyslenia #lgbt #bekazpodludzi
m.....a - Kuźwa, ogólnie nie jestem przeciwko LGBT, toleruje gejów, lesbijki, transek...

źródło: comment_1628610225MwLeTqDCJ1B11D4DFYjanr.jpg

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cruel: też o tym wczoraj myślałem, że to trochę taka subkultura jakich było wiele, ale w większości wymarły. Ciekawe jak te obecne dzieciaki będą patrzyły na swoje zdjęcia za 10-15 lat ;)
  • Odpowiedz
Druga sprawa jest taka, że orientacja seksualna często nie jest zero-jedynkowa

@yummy157: Jak się podaje te nie zero-jedynkowe orientacje? Proporcjami? Na 9 stosunków hetero przypada 1 homo, i tak do końca skali? Od 10:0 aż do 0:10?
  • Odpowiedz