Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1022
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
erebeuzet +96
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Jak jedziecie na prawym pasie 120 km/h i zblizacie sie do TIRa, a na lewym w oddali widzicie zblizajacy sie samochod to macie 2 rzeczy do wyboru:
1) Docisnac gaz i wyprzedzic sprawniej TIRa, nastepnie zjechac na prawy i odpuscic gaz do swojej stalej predkosci
2) Odpuscic gaz (moze nawet troche przyhamowac) i poczekac az ten z lewej przejedzie
czego NIE robic:
Wyjechac z wasza predkoscia na lewy pas i przyblokowac goscia jadacego 140+
PS: to ze przyspieszycie na chwile te 20-30 km/h nic Wam nie zaszkodzi, a nawet przeciwnie - szybciej wykonany manewr moze wszystkim pomoc
#protip #samochody #logikarozowychpaskow
@ciuplowski:
Przeciez mieszcze sie legalnych limitach predkosci (a zdzwilbys sie na jakich drogach w uk potrafi byc 60mph, zakrety takie ze mozna wywrocic vana przy 30tce), zgodnie z moimi umiejetnosciami, mozliwosciami samochodu i warunkami panujacymi na drodze. W czym problem?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wracałem ostatnio i miałem takie same rozkminy. Oczywiście najbardziej plusuja ludzie że to Ty masz zwolnić. Niestety, większość wykopu to ludzie którzy jeszcze się uczą i nie wiedzą co to jazda w jedną stronę 300km co weekend. A spośród tych nie wielu ma auto co bez zadyszki 140 pojedzie a jak jedzie jednak tyle to huk w aucie nie pozwala mu nawet myśli własnych usłyszeć dlatego Cię nie zrozumieją. Ja
Poza tym, jeśli widzę, że ktoś daje migacz, że chce sobie minąć tira, to ja zwalniam i daje mu czas. Skoro to ja jadę szybciej niż powinnam, to nic
@TymRazemNieBedeBordo:
Przewin w gore. Czym innym jest bezposrednie wbicie sie komus przed maske a czym innym jest plynne wyprzedzanie z predkoscia 120. Pierwsze bede tepic,
@KarmelowyJeremiasz: To norma na niemieckich autostradach, oni w ogóle nie patrzą na lewy pas. Bardzo to #!$%@?ące.
No i są xD. Za prędkość.
Ty natomiast dostajesz 250 pln i 5 punktów za wymuszenie. No i oczywiście ból dupy, bo wykopki-kapelusznicy pisali, że im kuśka staje jak zajadą "#!$%@?" i wtedy są wygrani, a tutaj taki zonk xD
I sprobuj nie ''wymusic pierwszenstwa'' na husarzu ktory pogina 180 lewym
i dwa plusowane komentarze o zajeżdżaniu drogi i wymuszaniu - ludzie obyście nigdy nie spowodowali wypadku takimi idiotycznymi zachowaniami...
Łap filmik z przyspieszenia daci duster. I pokaz jak twoje auto przyspiesza
https://youtu.be/h8FALAkAshI
@KarmelowyJeremiasz: piękny kij w mrowisko kapeluszników i januszków, które powyżej 120 widzą tylko wir w baku swojego gruza xD. I jeszcze to szczekanie, że on wyjeżdża i niemalże MA PIERWSZEŃSTWO I TY MASZ ZWOLNIĆ
Doda gazu, wbije Ci przed zderzak na lewy, gość przede mną przyhamuje i mamy piękny dzwon, a nawet kilkanaście