Aktywne Wpisy
m__b +44
Cześć Wykopowicze!
Od początku istnienia Wykopu staramy się, żeby to miejsce było wszystkich przestrzenią do swobodnej dyskusji, gdzie każdy z nas może wyrazić swoje zdanie bez obaw o cenzurę. To dla nas niezwykle ważne, bo to właśnie nasza niezależność sprawia, że Wykop jest takim wyjątkowym miejscem.
Jednocześnie, chcemy aby każdy mógł czuć się dobrze w przestrzeni jaką jest Wykop. Uważamy, że wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Dajemy każdemu swobodę wypowiedzi, ale zależy nam na tym, aby używane w dyskusji słowa nie raziły niczyich uczuć.
W związku z tym zdecydowaliśmy się wprowadzić pewne ograniczenia widoczności słów, które uważane są za kontrowersyjne. Mamy nadzieję, że dzięki temu, nawet najbardziej gorąca wymiana zdań nie sprawi, że ktoś poczuje się źle.
Od początku istnienia Wykopu staramy się, żeby to miejsce było wszystkich przestrzenią do swobodnej dyskusji, gdzie każdy z nas może wyrazić swoje zdanie bez obaw o cenzurę. To dla nas niezwykle ważne, bo to właśnie nasza niezależność sprawia, że Wykop jest takim wyjątkowym miejscem.
Jednocześnie, chcemy aby każdy mógł czuć się dobrze w przestrzeni jaką jest Wykop. Uważamy, że wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Dajemy każdemu swobodę wypowiedzi, ale zależy nam na tym, aby używane w dyskusji słowa nie raziły niczyich uczuć.
W związku z tym zdecydowaliśmy się wprowadzić pewne ograniczenia widoczności słów, które uważane są za kontrowersyjne. Mamy nadzieję, że dzięki temu, nawet najbardziej gorąca wymiana zdań nie sprawi, że ktoś poczuje się źle.
cadec +138
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Oznacza to tyle, że ona szuka faceta wyżej ustawionego i ona kłamie w żywe oczy bo za tydzień się okazuje, że ona już randkuje z innym.
Moja rada do wszystkich facetów to:
Umawiajcie się hurtowo z wieloma kobietami ale na spacer. Nic nie fundujcie i jak ona kłamie że nie szuka nikogo, to nie marnujcie nawet na nią czasu.
Najgłupsze co można zrobić to próbować ją zdobyć poprzez podlizywanie się do niej i fundowanie.
#blackpill #tinder #p0lka
Jak zapraszasz obcą dupe bo Ci zależy to powodzenia
@Geralt678: kiedyś miałem tak, że dopóki nie będzie wiadomo co dalej po spotkaniu to nawet głupio mi było pisać z innymi xD K---a jak to piszę to mnie skręca
Oczywiście zmieniło mi się na zasadzie, bo skoro one tak robią to ja też, a nie, że po prostu taki jestem
Jak typiara chociaż w minimalnym stopniu jest zainteresowana, to zapomni do pracy pójść, a odpisze, więc tu też trzeba przyjac zasadę 24h
Poza tym nie wiem czym jest idea egalitaryzmu. Nie szukam sobie trudnych słów żeby definiować świat który mnie otacza. Postępuje jak uważam za słuszne i nie stawianie kawy nie uniemożliwiło mi poznać sporej grupy dziewczyn ¯\_(ツ)_/¯
Jak dla Ciebie gigantycznym problemem jest to, że jakiś obcy typ nie chce wydać dychy na
Nie ma takiego drugiego, może poza Rumunią takiego spermiarskiego kraju jak Polska. Ogólnie to co piszesz to typowe beciakowanie i simpowanie. Jestem ciekaw ile masz lat skoro tutaj epatujesz wiekiem
@Marek_Rekus: Proszę pana, może tak było w pana czasach młodości, ale teraz się wszystko zmienia i kobiety też inicjują kontakt, zagadują i zapraszają. Ba, czasem nawet zależy im bardziej i dostają kosza!