Wpis z mikrobloga

Najczęstszy tekst kobiety jak chce spławic Mirka to tekst: "Na razie chcę być sama....Nie szukam nikogo na siłę...."
Oznacza to tyle, że ona szuka faceta wyżej ustawionego i ona kłamie w żywe oczy bo za tydzień się okazuje, że ona już randkuje z innym.
Moja rada do wszystkich facetów to:
Umawiajcie się hurtowo z wieloma kobietami ale na spacer. Nic nie fundujcie i jak ona kłamie że nie szuka nikogo, to nie marnujcie nawet na nią czasu.
Najgłupsze co można zrobić to próbować ją zdobyć poprzez podlizywanie się do niej i fundowanie.
#blackpill #tinder #p0lka
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678: A kto normalny zabiera obcą dziewczynę na pierwsze spotkanie i za nią płaci? Serio nie czaję czemu ludzie dalej wciskają innym, że za dziewczynę się płaci. Albo ze różowa trzeba zabrać na kawę/herbate/loda/chrupki z dino.
  • Odpowiedz
@Geralt678: A co mówi Julka kiedy pytasz się że każda chce ustawionego gościa z forsą. Wiec czemu ma wybrać ciebie? To usłyszysz: "Bo kocha sie pomimo wad". Jednak ta sama laska nie spojrzy nawet na gościa bez pracy xD. To są obłudne pindy
  • Odpowiedz
Umawiajcie się hurtowo z wieloma kobietami

@Geralt678: kiedyś miałem tak, że dopóki nie będzie wiadomo co dalej po spotkaniu to nawet głupio mi było pisać z innymi xD K---a jak to piszę to mnie skręca

Oczywiście zmieniło mi się na zasadzie, bo skoro one tak robią to ja też, a nie, że po prostu taki jestem
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: Ty chyba nie rozumiesz. Wytłumacz mi logicznie. Piszesz z różową na jakimś tinderze 2/3 dni i automatycznie zaczyna Ci na niej zależeć? Zależy Ci na osobie, która de facto wygląda tylko ładnie na zdjęciu bo nic więcej o niej nie wiesz poza tym co Ci sprzedała w pisaniu? Przecież Ty jej nawet nie znasz. Zapraszam ją po to żeby się z nią spotkać, zweryfikować z rzeczywistością to co mówi
  • Odpowiedz
@Geralt678: warto też dodać, że jak kobieta nie odpisuje maksymalnie po kilku godzinach to znaczy że ma totalnie w ciebie w------e.

Jak typiara chociaż w minimalnym stopniu jest zainteresowana, to zapomni do pracy pójść, a odpisze, więc tu też trzeba przyjac zasadę 24h
  • Odpowiedz
@Wookash071: Widzę że grubo kupiłeś ideę egalitaryzmu. Cóż, ciężko wytłumaczyć to komuś kto nie rozumie że to jest rola mężczyzny by wyjść z inicjatywą, kobieta utrzymuje kontakt, facet go inicjuje, tak to działa. Więc tak, ty chcesz ja poznać, bo zainicjowałeś kontakt. Piszesz z nią. Tu niema spekulacji, to już się dzieje. Jak ty sobie to w głowie uzasadnisz, niema znaczenia. To jest naprawdę proste, ale rozumiem że młodzi ludzie
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: O kolejny psycholog sie znalazł. I dzięki, że mnie odmładasz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym nie wiem czym jest idea egalitaryzmu. Nie szukam sobie trudnych słów żeby definiować świat który mnie otacza. Postępuje jak uważam za słuszne i nie stawianie kawy nie uniemożliwiło mi poznać sporej grupy dziewczyn ¯\_(ツ)_/¯
Jak dla Ciebie gigantycznym problemem jest to, że jakiś obcy typ nie chce wydać dychy na
  • Odpowiedz
@Wookash071: Obiektywnie, takie zachowanie jest po prostu wieśniackie. Kto zaprasza, ten płaci. Facet poznaje kobiety, jemu zawsze zależy bardziej. Koniec, kropka. Nie wiem co tu jest niezrozumiałe. W takiej kulturze żyjesz, podobnie jak cała Europa.
  • Odpowiedz
@Marek_Rekus: cała Europa xD chłopie, wyjdź z piwnicy.

Nie ma takiego drugiego, może poza Rumunią takiego spermiarskiego kraju jak Polska. Ogólnie to co piszesz to typowe beciakowanie i simpowanie. Jestem ciekaw ile masz lat skoro tutaj epatujesz wiekiem
  • Odpowiedz
to jest rola mężczyzny by wyjść z inicjatywą, kobieta utrzymuje kontakt, facet go inicjuje, tak to działa

Facet poznaje kobiety, jemu zawsze zależy bardziej.

@Marek_Rekus: Proszę pana, może tak było w pana czasach młodości, ale teraz się wszystko zmienia i kobiety też inicjują kontakt, zagadują i zapraszają. Ba, czasem nawet zależy im bardziej i dostają kosza!
  • Odpowiedz