Aktywne Wpisy

Gymasturbator +28
#ufo #uap To się robi Creepy https://twitter.com/i/status/1867665658840068245 ufoki na częstotliwości FM

Larsberg +30
The Woker 4
4 powody dlaczego ta gra będzie totalną porażką:
* Baba bohater - żaden szanujący się chłop nie chce grę babą jeśli nie jest to Lara Croft z cycami na pół ekranu.
*
4 powody dlaczego ta gra będzie totalną porażką:
* Baba bohater - żaden szanujący się chłop nie chce grę babą jeśli nie jest to Lara Croft z cycami na pół ekranu.
*
źródło: new-witcher-4-witcher-polaris-728x410
Pobierz

Zostać na razie przy kołach 26 cali i skoku zawieszenia 150 mm czy rozglądać się za czymś z większym skokiem i kołami?
#rower #mtb
Pytanie dotyczy zasadności kupna roweru w obecnej chwili, bo nie skaczę wysoko. Na filmie widać mniej więcej mój obecny skil.
@StaryWedrowiec: ogólnie skok może być, 150 to jest zupełnie wystarczająco. Sam przeniosłem się ze 170/180 na 130/140 i latam jeszcze większe hompki i szybciej mi się śmiga. Ja mam 27,5 bo lubię dirtparki, ale jak dla Ciebie to 29" jak najbardziej bo 27,5 umiera. To w DH już
Nie napisałeś ile masz! Nie śledzę twoich wpisów! Ludzie miewają różny wzrost i to ich nie dyskryminuje ale muszą używać innego sprzętu.
Powiedz co trzeba mieć w głowie, żeby odebrać to jako atak na
A mogłeś
Dziękuję za precyzyjną wypowiedź.
Na zdjęciu jeszcze z fabrycznym
źródło: comment_1628993576ViWsZrQKjDv8g6tzu5nkM8.jpg
PobierzJest tez sztyca RockShox Reverb 125 mm, ale do zjazdów pasi 150 mm i taką pewnie kupię, jeśli znajdę odpowiednią w odpowiedniej cenie.
Pedały, których używam już w trzecim rowerze, to Truvativ Holzfeller. Lubię je i
źródło: comment_1628994479OCpCo23v2Ori9kvurR97xH.jpg
Pobierz