Aktywne Wpisy

CandyToy +698
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.

Veillo +30
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube

Dlaczego do #!$%@? taka muzyka jest popularna w Polsce przecież takie coś może zrobić przeciętny 15 latek z podstawową znajomością fla ten tekst jest #!$%@? o niczym a rytmem też nie nadrabia to wygląda jak z szablonu możecie powiedzieć że bóldupie ale to dla mnie niesamowite że taki szajs sie sprzedaje
@mastalegasta: Nie ma to jak brnąć i generalizować dalej.. Rozumiem, że kiedyś wszyscy 18-latkowie umieli rozkręcić komputer i zainstalować windowsa, bo to wynika z twojej wypowiedzi. Ja pamiętam coś innego.
Tak samo, dobrej nowej muzyki jest masa, po
@ShadyTalezz: Kazde miało swój osobny rodzaj muzyki. 90 miały pop, 00 miały hiphop. To ma gówno z odzysku z murzyńskim lukrem
@dac_oficjal: Każde pokolenie powinno być lepsze od poprzedniego. Wraz z rozwojem techniki to ona była wyznacznikiem nowoczesności. Ja uczyłem matkę obsługiwać komputer, a potem smartfon. Dzisiejsze pokolenie to debile. Mają o technice mniejszą wiedzę niż poprzednie pokolenie. W czym jest w takim razie lepsze?
o jeden z największych populizmów w historii rapu, że mainstream fe i magiczne hasełko podziemie, podziemie to było.
Nieprawda, już pomijając, że dziś już coś takiego jak podziemie praktycznie nie istnieje ale zawsze było to mgliste hasło.
W każdym razie w rapowym mainstreamie zawsze było pełno zajebistych raperów i w polsce i w usa, najbardziej kultowi i najlepsi raperzy ever to raperzy z mainstreamu.
Eminem,
nie, hip-hop nie był muzyką 00' w tamtej dekadzie rządził nadal rock, tak samo jak w latach 90 tylko w tedy pod postacią grungu.
Nie odpowiedziałeś na żaden z moich argumentów, rzuciłeś tylko jakąś wiązankę epitetów i tym samym udowodniłeś, że jednak jesteś kolejnym boomerem co narzeka na młodzież i
@ShadyTalezz: dzidzia nie kompromituj sie. Nadal nie napisales w czym to pokolenie jest lepsze od poprzedniego. Odpowiedz jest prosta - w niczym
Ogólnie mumble rap stał się takim terminem jak faszyzm, ludzie używają go tyle, że stracił swoje znaczenie, nazywają mumble rapem, rzeczy które nie są mumble rapem, tylko po to aby
W ogóle to jest taką piękną ironią losu, że człowiek piszący o idiokracji i besztający młodych sam
nie, nigdy nie powstawało więcej muzyki niż teraz ani nigdy muzyka nie była bardziej różnorodna.
Teraz każdy ma za niską cenę łatwy dostęp do całkiem porządnej jakości sprzętu do nagrywania, kiedyś potrzeba było mieć hajs na drogie studia nagraniowe, nie było nawet szans aby ktoś mógł robić porządną jakościowo muzykę w domowych warunkach, dziś to
@mastalegasta: Gdyby tylko źródłem tej informacji nie był Instytut Badań z Dupy..