Wpis z mikrobloga

Mireczki, jakiś czas temu stworzyłem aplikację która integruje się ze #strava i daje kilka fajnych opcji, których w Stravie brakuje. Są to przede wszystkim:
- Rywalizacje (dowolne kombinacje, jak na endomondo), system jest dość rozbudowany, wiele trybów (wspólne cele np #rowerowyrownik link , wyzwania czasowe, wyzwania z celami) oraz opcji budowania rankingu (w oparciu o pokonany dystans, przewyższenia), ściągawka tutaj
- Log treningowy - możliwość filtrowania treningów po typie, dystansie, pokonanych przewyższeniach, wyszukiwania po nazwie etc, dodatkowo każdą z kombinacji można wyeksportować do excela i dalej robić sobie z tymi treningami co dusza zapragnie
- Prosty raport (będą kolejne), który prezentuje statystki za zadany czas

Aplikacja integruje się ze Strava automatycznie, każdy trening przesłany do Stravy, wysyłany jest przez nią dalej do Stravita.

Szczególnie polecam aplikacje Mireczkom i Mirabelkom, którzy planują tworzyć rywalizacje, czy dla grona przyjaciół, czy np. dla swojego zespołu w pracy (z aplikacji z powodzeniem korzysta obecnie kilka sporych firm).

Appka jest oczywiście w pełni darmowa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zapraszam do testowania, i ew. wysyłania na e-mail (w zakładce kontakt) pomysłów, co można by usprawnić, ew. jakie funkcjonalności wprowadzić.

Link do aplikacji
wojtek321 - Mireczki, jakiś czas temu stworzyłem aplikację która integruje się ze #st...

źródło: comment_1628368229u1CTBoFbFHeFSuwCEep8dJ.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AbaddonLincoln: A jest możliwość założenia własnej rywalizacji? Bo ja nie ukrywam, nie śledzę Stravy na bieżąco, ale wiem że szary użyszkodnik nie miał takiej możliwości, o czym zresztą świadczy popularność mojego rozwiązania
  • Odpowiedz
@AbaddonLincoln: Też zrobiłem swego czasu tak że nie można ustawić daty przed dzisiejsza, bo ktoś mógłby zrobić sobie rywalizację "pod siebie" tylko po to żeby ją wygrać, ale zrezygnowałem i można robić na rok wstecz. Cóż, nie będę skromny, u mnie jest znacznie więcej możliwości, choć jestem zaskoczony, bo byłem pewien że w Stravie tego nie ma i będą twardo obstawiać przy klubach
  • Odpowiedz