Aktywne Wpisy

mirko_anonim +525
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20

- Rywalizacje (dowolne kombinacje, jak na endomondo), system jest dość rozbudowany, wiele trybów (wspólne cele np #rowerowyrownik link , wyzwania czasowe, wyzwania z celami) oraz opcji budowania rankingu (w oparciu o pokonany dystans, przewyższenia), ściągawka tutaj
- Log treningowy - możliwość filtrowania treningów po typie, dystansie, pokonanych przewyższeniach, wyszukiwania po nazwie etc, dodatkowo każdą z kombinacji można wyeksportować do excela i dalej robić sobie z tymi treningami co dusza zapragnie
- Prosty raport (będą kolejne), który prezentuje statystki za zadany czas
Aplikacja integruje się ze Strava automatycznie, każdy trening przesłany do Stravy, wysyłany jest przez nią dalej do Stravita.
Szczególnie polecam aplikacje Mireczkom i Mirabelkom, którzy planują tworzyć rywalizacje, czy dla grona przyjaciół, czy np. dla swojego zespołu w pracy (z aplikacji z powodzeniem korzysta obecnie kilka sporych firm).
Appka jest oczywiście w pełni darmowa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zapraszam do testowania, i ew. wysyłania na e-mail (w zakładce kontakt) pomysłów, co można by usprawnić, ew. jakie funkcjonalności wprowadzić.
Link do aplikacji
źródło: comment_1628368229u1CTBoFbFHeFSuwCEep8dJ.jpg
Pobierz@wojtek321: ostatnio to wprowadzili na Stravie, jest całkiem ok. Dziwne, że tylko w appce podgląd, ale zawsze...
źródło: comment_16283697712O1i1cacOLSgUIOSVTGlAE.jpg
Pobierzźródło: comment_1628371774ZH4gVypdVy3hmD0XX9NgaE.jpg
Pobierzźródło: comment_1628371806hxcdzBnWfii1paLz05v4T7.jpg
Pobierzźródło: comment_1628371841baxJLRmrflNCkDBEg2b4CQ.jpg
Pobierzźródło: comment_16283719004cyfurCf1GI44VfA7R0EP1.jpg
Pobierzźródło: comment_1628371928tKd95xmhNjHsxv7GF3cV66.jpg
Pobierz