Aktywne Wpisy
adrninistrator +14
Najbardziej smuci mnie to jak zmieniło się polskie społeczeństwo. W 97 ludzie sobie pomagali, wysyłali dary do Wrocławia by ludzie mieli co ubrać. Teraz mamy więcej pieniędzy, ale każdy jest bardziej zabiegany. Nie ma już tej solidarności która była kiedyś -_- No bo co z tego że zarabiam 29k brutto na UoP miesięcznie, skoro ludzie którzy nie mają, mają jeszcze mniej i tracą wszystkie swoje najcenniejsze skarby.
To już nie jest to
To już nie jest to
pomidorowymichal1 +1172
Aż żal was czytać wykopki.
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
#blackpill #p0lka #tinder #incel
@Geralt678: xDD
Rzecz w tym, że dla Julki 5/10 Mirek magazynier 3/10 to nie jest mężczyzna w ogóle
@Geralt678: tlumacze z kobiecego na ludzki
Komentarz usunięty przez moderatora
@ChadMessiah: zgadzam się, ale wyznaję zasadę ze brutalna prawda jest lepsza niż miłe kłamstwo
@ChadMessiah: Skala z icelpedii Kliknij tutaj, aby zostać przekierowanym
https://www.youtube.com/watch?v=iRCNxJvgu6Y
@ChadMessiah: Nie mam za bardzo czasu, ale obejrzałem o co mu chodzi ze skalą i się zgadzam, bo trafniej jest powiedzieć, że ktoś jest 4,7 niż 5, ale zaokrąglamy, żeby było prościej.
Nie mam chęci oglądać materiałów o blackpillu. Wystarczy przejrzeć incel Wiki, a później spojrzeć na świat z innej perspektywy i zobaczyć inny obraz rzeczywistości jaka nas otacza.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Missudi: Plusik, faceci też mogą mieć swoje wymagania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie stanie się człowiekiem. Po c--j jej mirek 3/10 jak zakłada tindera i ma masę spermiarzy 5-6/10 ?