Wpis z mikrobloga

Piotr 37 Warszawa

Zgłoszenie 886c882130d2bfac z dnia 2021-08-04 11:17:57

Imię: Piotr
Miejscowość: Warszawa

Kim jestem?
Kiedyś wesoły i wygadany chłopak. Obecnie rozwodnik(po ponad 10 małżeństwie).Szukam dobrej duszyczki z którą mógłbym dzielić radości i smutki, porozmawiać i wygadać się. Raczej domator, ale lubię bardzo np. Spacery po plaży na tle zachodzącego słońca.

Wygląd
175cm/105kg(ciężka praca na siłowni powinna zredukować wagę). Kiedyś włosy koloru ciemny blond, obecnie bardziej siwy blond. Oczy koloru niebieskiego. Broda i wąsy.

Zainteresowania
Dobre kino, muzyka lat 80-tych i 90-tych, książki sensacyjne. Poza tym piłka nożna i inne sporty zespołowe.

Czego oczekuję?
Nic na siłę. Jeśli się sobie spodobamy to jest nadzieja na związek bez zobowiązań. Jeśli nie to chociaż zostańmy przyjaciółmi.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Kino, restauracja i spacer. Miejsce dowolne w kraju lub zagrancą. A jak nie to dom, koc i książka/film przytulony do drugiej połówki. Do wyboru do koloru.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Żonaty już byłem i więcej nie chce. Dzieci nie mam i raczej mieć nie będę bo zbytnio za dziećmi nie przepadam. Co do używek to palę papierosy i pije kawę.Alkohol okazyjnie(tylko piwo bo mocniejszych alkoholi nie lubię). Narkotykom mówię stanowcze nie!

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
  • 5