Aktywne Wpisy
Zrobiłem #prawojazdy kat.A i przeglądałem sobie ogłoszenia motocykli i taka yamaha przypadła mi do gustu, jak na swoje lata trzeba przyznać, że wygląda świetnie.
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
Jak wyżej
- Tak 40.6% (277)
- Nie, wybierz mniejszą pojemność 59.4% (406)
Luminarz_Osobisty +902
Zgłoszenie 886c882130d2bfac z dnia 2021-08-04 11:17:57
Imię: Piotr
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Kiedyś wesoły i wygadany chłopak. Obecnie rozwodnik(po ponad 10 małżeństwie).Szukam dobrej duszyczki z którą mógłbym dzielić radości i smutki, porozmawiać i wygadać się. Raczej domator, ale lubię bardzo np. Spacery po plaży na tle zachodzącego słońca.
Wygląd
175cm/105kg(ciężka praca na siłowni powinna zredukować wagę). Kiedyś włosy koloru ciemny blond, obecnie bardziej siwy blond. Oczy koloru niebieskiego. Broda i wąsy.
Zainteresowania
Dobre kino, muzyka lat 80-tych i 90-tych, książki sensacyjne. Poza tym piłka nożna i inne sporty zespołowe.
Czego oczekuję?
Nic na siłę. Jeśli się sobie spodobamy to jest nadzieja na związek bez zobowiązań. Jeśli nie to chociaż zostańmy przyjaciółmi.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Kino, restauracja i spacer. Miejsce dowolne w kraju lub zagrancą. A jak nie to dom, koc i książka/film przytulony do drugiej połówki. Do wyboru do koloru.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Żonaty już byłem i więcej nie chce. Dzieci nie mam i raczej mieć nie będę bo zbytnio za dziećmi nie przepadam. Co do używek to palę papierosy i pije kawę.Alkohol okazyjnie(tylko piwo bo mocniejszych alkoholi nie lubię). Narkotykom mówię stanowcze nie!
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
BMI=34 + szukanie dziewczyny w Internecie + wiek 37 + nie chcę dzieci =
a) wieloryb 1/10
b) magik