Wpis z mikrobloga

Czaskoski to jest jednak gość. Przyznał właśnie w TVN, że on miał trochę inny plan na platformę, chciał najpierw ją rozszerzać a Tusk chciał skonsolidować - i to mu się udało, Tusk miał racje bo platforma urosła.

Odniósł się też do tych wyborów które chciał on vs Tusk, że jego koleżanki i koledzy z partii wybrali Tuska i to było dobre wyjście, bo platforma urosła z siłę.

Przyznał się do błędu, że wybór Tuska to był lepszy pomysł.

"Najważniejsze jest żeby wygrać wybory i pogonić tych oszustów"

Widzę, że oddany na niego głos rok temu to był dobry wybór.

#polityka #bekazpisu
V.....e - Czaskoski to jest jednak gość. Przyznał właśnie w TVN, że on miał trochę in...

źródło: comment_162801609293JAixivsgOQ4JfvvZBL18.jpg

Pobierz
  • 38
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Vosemite: ale co s tego jak kotłownia zaraz zacznie płacze i #!$%@? że on jest alternatywą zamiast pójść wespół w zespół, a lewaki będą wklejać mema z typiarą z niebieskimi włosami i "hyyyhyhy Tusk nawet nie wiem kim jesteś typie" i ogłoszą sromotny sukces zapukania w szklany sufit z napisem 8% xD
@Bounty: a czy nowoczesna nie należy do KO? głupie pytanie ale mniejszymi partiami zbytnio nie interesowałem się. Co do tego 500+ i 13, myślę, że oboje wiemy, że jakby powiedział, że to zabierze, nie wygrałby wyborów - sama deklaracja, że jest za tym by pieniądz nie tracił tak na wartości, niż kolejne waloryzację, potwierdza to, że jednak nie jest za takim rozdawnictwem
@Vosemite: Trzaskowski to najwyższej próby patriota. Nie chciał władzy, ale widząc miałkość PO, jedynej siły zdolnej powstrzymać pisowskich narodowych socjalistów, zlodziei i antypolakow, postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i ogarnąć ten burdel. Wykręcił bardzo dobry wynik w wyborach prezydenckich, celnie i bolesnie walił w pisowskich aparatczyków, wyśmiewał partyjne gadzinówki. Prowadził propolska politykę jednocześnie ogarniając stolicę państwa, godnie reprezentował Polaków w kontaktach międzynarodowych. Zrobił swoje.

Erudyta, poliglota, specjalista. I do tego
kotłownia który i tak będzie w koalicji z pisem no to wybór jest prosty

@Vosemite: xD Jak na razie wybór Trzaskowskiego jako prezydenta to była koalicja z PISem bo to Hołownia mial największe szanse na wygraną. Polska byłaby w o wiele lepszej pozycji gdyby prezydent był z opozycji. A tak mamy debila na prezydenta.