Wpis z mikrobloga

Witam, wie ktoś może jak rozwiązać problem wysokiego zużycia CPU w laptopie mam to od dzisiaj wczoraj jeszcze wszystko było ok jutro jadę po nową pastę termoprzewodzącą, ale raczej wątpię, że z dnia na dzień takie coś byłoby spowodowane pastą, gdy jestem na pulpicie to zużycie jest poniżej 10%, ale gdy odpalam kartę, czy coś to już skacze do 90 100 i ścina wszystko poniżej są zdjęciom podglądowe laptop to Lenovo t520.
#komputery #windows7 #windows #informatyka #procesory #pytanie
tomasz-coolins - Witam, wie ktoś może jak rozwiązać problem wysokiego zużycia CPU w l...

źródło: comment_1628008883SOXz3Xo3fDEyyofB2Abx5i.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomasz-coolins: dysk 2.5" około 150 zł (zależy jaki model i jaka pojemność). Jeżeli masz oryginalny system Windows 7 to bez problemu się aktywuję. Jeżeli nie chcesz inwestować to najwyżej możesz spróbować zainstalować ponownie Windows 7, ale osobiście wybrałbym to pierwsze.
  • Odpowiedz
@tomasz-coolins: @owadow: @LosEvilos: @Daleki_Jones: @CeZiK_: @wastyk554: Witam, jeszcze raz chyba znalazłem problem tego zacinania przychodzę do was po opinie, bo w laptopie można sobie wybrać tryb energooszczędny full moc itd. a gdy ja miałem na maksa ustawione, tak jak na zdjęciu to pamiętam, że zabierało po około 35 watt a teraz zabiera nie więcej niż 20 czy jest to możliwe,
tomasz-coolins - @tomasz-coolins: @owadow: @LosEvilos: @DalekiJones: @CeZiK: @wastyk5...

źródło: comment_1628184612cnCu163TOy2J5Z3IzZYc7E.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz