Aktywne Wpisy

mannoroth +345
Kaczyński nazywający kogoś lumpem to tak, jakby duda wypomniał komuś brak honoru xD
#bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow #polityka
#bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow #polityka

JohnnyPomielony +111
Te barany co wpłaciły jej hajs xDD Ona do pracy na produkcję nie pójdzie, bo musiałaby patrzeć na tych wszystkich facetów którymi gardzi, czyli tych na najniższej krajowej i bez statusu
#przegryw #p0lka #tfwnogf #stulejacontent
#przegryw #p0lka #tfwnogf #stulejacontent

![[ENG] afroamerykański uczeń pobił nauczycielkę bo zabrałą mu nintendo switch](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0fdce07142142ceea514fe87af2a3dd67e0c8733ac131adf20fb94c1dd44755d,q70.jpg)
Mirki, mam problem. Siedzę sobie na rzecz jasna mirkoblogu i nagle internet mi się rozłącza. Z routerem dalej jest laptop połączony, lecz przy nazwie sieci widnieje napis "Brak dostępu do internetu". Wyłączałem i włączałem router kilka razy, zostawiając wyłączony na 10-15 sekund, jednak to nic nie pomogło. Podłączyłem kabel sieciowy bezpośrednio pod lapka i też nie bangla internet. Ale jest tak, że jak połączę się z siecią to przez kilka sekund jest napisane, że jest połączenie z internetem a chwile potem je zrywa. Nie wiem czy to wina routera czy może problemy ze strony dostawcy internetu. Wat do?
Ale to tak tylko, próbowałam wykluczyć ruter. Co to w ogóle za dostawca?
Tak sobie z ciekawości pytam, sama pracuję u lokalnego dostawcy.