Aktywne Wpisy
wilkCaly +275
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
Trabancik +356
Atencja na Panią gigachad Zajączkowską- Hernik, której wystąpienie w Internecie stało się wiralem i pokazujemy Europie w którą stronę powinna się udać
Brawa dla szanownej Pani polityk (。◕‿‿◕。) #polityka
Brawa dla szanownej Pani polityk (。◕‿‿◕。) #polityka
Wiadomo, że teraz wiele osób pracuje zdalnie/hybrydowo co powinno się przekładać na mniejszą ilość aut. Jak to wynika z waszych obserwacji?
#pytanie #polska #poznan #wroclaw #warszawa #samochody
Waszym zdaniem
@mroz3: reprezentatywny
@mroz3: Walniesz kawkę i będzie git ;)
Natomiast jak przyjdzie październik to dopiero się z okaże jaka jest tragedia.
Plac Odlaf to jedno miejsce które będzie miało na to wpływ. Drugie to Małachowskiego po zmianach.
@mroz3 a w dodatku miasto rozkopane co zakłamuje obraz. Samochodów niby mniej bo bez problemu parkuje pod domem, ale w korek da się wpaść w centrum i o 19:30 w sobotę
@Viking-: Pułaskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Aleja wielkiej wyspy jest jednopasmowa i bez rezerwy pod tramwaj także #!$%@? się da go dorobić potem.
Jagodno i tramwaj to mrzonka niestety.
To co mówisz o łączniku z Grabiszyńska przez Zaporoska - powinno być również kołowe ale skoro zostały kamienice na Pułaskiego to się nigdy nie
@Darth_Gohan: To jest pierwszy katastrofalny błąd. Rozumiałbym gdyby miasto przechodziło na buspasy i np. elektryczne autobusy w przyszłości ale to się nie stanie skoro budują nowe linie tramwajowe to znaczy, że tramwaje nam pasują.
Bo wpinanie go w Hubska nie ma większego sensu. Miasto planowało od lat żeby trasa szła do Campanilli właśnie. Pułaskiego miała być jej częścią więc dlatego kiedy kamienice zostały trasa zostanie tylko na papierze.
Ten łącznik który mówisz może miałby sens gdyby nie fakt że dużo wyższy priorytet powinno mieć zrobienie tramwaju dookoła Śródmiejskiej, a więc na odcinku Wiśniowa a potem Armii Krajowej. No ale jak ustalislmy wyżej wtedy na AWW brakuje fragmentu.
Jak popatrzymy w drugą stronę brakuje fragmentu do Na Ostatnim groszu przez Klecinska od FATu ale to też nie powstanie za