Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
#c-------------o
Komentarz usunięty przez autora
@Catmmando: Ostatnio coraz mocniej widzę to w środowisku ludzi (dorosłych, serio) budujących z klocków. Jak byś im nie próbował powiedzieć, że pewne
Komentarz usunięty przez autora
@goferek: Polecam film dokumentalny o cenzorze PRLu, który uciekł do Szwecji z całą księgą cenzorską.
Oni doskonale rozumieją żarty, błędnie założyłeś kryterium cenzury. Ten film na prawdę daje dobrą perspektywę co oni chcieli wtedy zrobić i dlaczego. Teraz pewnie metody i narzędzia są bardziej wyrafinowane, nie zakładałbym tutaj
@Catmmando: Wydaje mi się, że praca z psychologiem, wbrew temu co piszesz, polega właśnie na pracy nad sobą, a nie wszystkim w koło :)
idź pan w c--j