Wpis z mikrobloga

Co tu się odjaniepawliło. Loguję się na #facebook i dostaję komunikat, że byli zmuszeni usunąć jedno ze zdjęć, które dodałem... 8 lat temu, ponieważ promowało samookaleczenia i s---------o. Ale jeśli przeżywam trudne chwile to pomogą mi znaleźć wsparcie ( _) WTF.
#c-------------o
goferek - Co tu się odjaniepawliło. Loguję się na #facebook i dostaję komunikat, że b...

źródło: comment_1627366792wjaPuRRY5gxMuLXq30fiyz.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

budowanie pokoleń płatków śniegu, żyjącej w swojej "stay positive" bańce i nie potrafiących sobie radzić z jakimikolwiek negatywnymi emocjami, uzależnieni od psychologów i szukający źródeł swoich problemów wszędzie w koło a nigdy w sobie

bez działania, bez reakcji, coś nie pasuje to "zablokuj, ukryj, wycisz" i dalej happy

@Catmmando: Ostatnio coraz mocniej widzę to w środowisku ludzi (dorosłych, serio) budujących z klocków. Jak byś im nie próbował powiedzieć, że pewne
  • Odpowiedz
niebawem wrócimy do czasów PRLu, gdzie dowcip będzie musiał być przemycony w taki sposób, by mniej inteligentna osoba (moderator) nie zrozumiała go

@goferek: Polecam film dokumentalny o cenzorze PRLu, który uciekł do Szwecji z całą księgą cenzorską.
Oni doskonale rozumieją żarty, błędnie założyłeś kryterium cenzury. Ten film na prawdę daje dobrą perspektywę co oni chcieli wtedy zrobić i dlaczego. Teraz pewnie metody i narzędzia są bardziej wyrafinowane, nie zakładałbym tutaj
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@goferek: Tydzien temu skasowali mi wpis z 2016 za podejrzenie oszustwa, i nieuczciwą reklamę, a wpis był do całkowicie neutralnego wpisu, gdzie był link do zdjęcia z meczu NBA.
  • Odpowiedz
uzależnieni od psychologów i szukający źródeł swoich problemów wszędzie w koło a nigdy w sobie

@Catmmando: Wydaje mi się, że praca z psychologiem, wbrew temu co piszesz, polega właśnie na pracy nad sobą, a nie wszystkim w koło :)
  • Odpowiedz
@Catmmando: budowanie płatków gówna, zgłosiłem dziesiątki gównianych postów w swoim życiu i nieraz przychodziła zwrotka, że np pochwalanie gazowania mniejszości seksualnych nie jest niezgodne z regulaminem FB XDD myślisz, że ci moderatorzy to są jakieś maszyny z super określonymi wytycznymi, co do joty? Jakieś niesamowite algorytmy? Z--------a jeden z drugim za 20 brutto /h i tylko przegląda setki albo i tysiące zgłoszeń - jak ktoś wytrzyma 2 lata przeglądając ten
  • Odpowiedz