Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
#c-------------o
bez działania, bez reakcji, coś nie pasuje to "zablokuj, ukryj, wycisz" i dalej happy
Komentarz usunięty przez autora
Z kumplem założyłem się, że w ciągu tygodnia dostanie bana od FB.
On obrał taktykę, że przeglądał sobie tylko aktualności, nie zostawiając śladu po sobie. Brak reakcji, like i komentarzy.
Byłem pewny, że kiedyś na jego profilu padło słowo "pedał" (bo rowerzysta) to taki też komentarz zgłosiłem.
Zakład wygrałem xD
A nie, czekaj, kiedys samobojstwa tez wystepowaly, ludzie tez chorowali na depresje, ale "meskie" bylo klamac na ten temat.
Co jest w zlego w pomocy psychologa?