Wpis z mikrobloga

Bardzo podoba mi się jak ten typ przy tej prezentacji już ma wszystko ustawione kto na co wyda tę kasę, dla kogo takie pieniądze nic nie znaczą to może płacić itd. XD a teraz doszliśmy do przedsiębiorców, będą fikołki.
#bekazpisu #nowylad #polityka #ekonomia
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MatPL1122 tak się właśnie zastanawiam, bo siedzę sobie spokojnie z kanapką w ręce a w tle leci TVN24 i nagle taka myśl. Kto to k---a jest, serio nie wiem, nie widziałem jeszcze gościa. Dałem głośniej, bo widziałem nagłówek "polski ład" i już mi s--------ł dzień. Już mnie tak w-----ł, że kanapka przestała smakować. Chuje z------e i tyle. Rzadko przeklinam w internecie, ale serio, typ jest zadowolony ze o-------i połowę Polaków z
  • Odpowiedz
@patryk747: bardzo podobało mi się jak na początku mówił Kościński, wspominał tylko o fragmentach gdzie rząd PiS tylko obniżała podatki xD, podatku cukrowego, opłaty paliwowej, podatku wróć daniny solidarnościowej, przedłużenia 23% vatu itd. No nie było ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@moj_wykopowy_login: ale chyba łatwo jest wysnuć logiczny wniosek, że skoro zadałem Ci pytania, a Ty zamias odpowiedzieć przyszedłeś tylko obrazić to uwielbiasz marnować swój czas na obrażanie, s nie na dyskusję ;)
  • Odpowiedz