Wpis z mikrobloga

• 100
Mimo wszystko jak następnym razem Stanowski będzie się darł na Souse, żeby przyjechał oglądać polskie drużyny, to powinien mu odpowiedzieć jak Ferdek Waldusiowi:
'Synek ja pójdę, ale jak ty mnie w konia robisz, to Ci takiego kopa w dupę z laczka zasadzę, że popamiętasz'
#mecz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@Prowe na Twitterze widziałem po golu Kapustki, że dużo osób się spuszczało, że Sousa powinien go dobrze obserwować. Już pomijając tę kontuzję, to czy Kapustka się tak bardzo wyróżnia w tej Legii? Jasne ma momenty i wciąż pewnie potencjał, ale no jak dla mnie to za mało. Kto jeszcze? Slisz? Bez jaj. Wieteska, Jędrzejczyk, Hołownia? To nie poziom reprezentacji. Najlepsi gracze Legii, to obcokrajowcy. A najśmieszniejsze, a raczej najstraszniejsze jest to,
  • Odpowiedz
  • 0
@bartman09 nigdy nie wiadomo kiedy ktoś wystrzeli, albo jakiś sredniaki bedzie nadawał się do koncepcji Sousy. Możliwe, że jakiś młodzik okaże się objawieniem, którego będzie można przetestowac w reprezentacji. I nie mówię o tym, że musi być na każdym meczu ale wystarczy że co kilka kolejek się pojawi to bedzie dodatkowa motywacja dla niektorych piłkarzy. Wiekszosc jednak zapewne bedzie analizowac z taśm i korzystać ze swoich asystentów.
  • Odpowiedz