Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co robić? Nie dostałem się na stacjonarną informatykę i mogę ewentualnie wybrać studia zaoczne...Problem w tym jest taki, że ja #!$%@? umiem z matematyki xd Informatykę wybrałem wyłącznie dlatego, że lubię #programowanie ale z matematyki miałem nawet zagrożenie rok temu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Czy warto iść na zaoczną czy lepiej uczyć się programowania dalej na własną rękę i wio do pracy? Boję się, że bez papierka nie przyjmo do kołchozu... #programowanie #programista15k #pracait #pracbaza #praca #studia #studbaza #informatyka #it

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f68b3b072fc8000a3aeb71
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 63
  • Odpowiedz
CzarodziejskiWybraniec: Piszę z anonimowych, bo jestem dość rozpoznawalną osobą na Wykopie a chciałbym zachować anonimowość.

Mnie zanim rozpocząłem naukę programowania do momentu podpisania umowy jako Junior Developer (backend + bardzo dobra znajomość podstaw CSS, JS) zajęło 4 lata.

Nie wierz w to, że codziennie będziesz się uczył, pisał fajne przykładowe projekty aby mieć coś w CV - jest co takiego jak słomiany zapał. Ja rok czasu odpuściłem bo najzwyczajniej nie mogłem skupić myśli na tym co robię a klepanie z kursów nic nie daje.
  • Odpowiedz