Wpis z mikrobloga

@Itun: warto zwrócić że na 19 zawodników mieszanych to były dzieci

18 to były filipinka + inna narodowość

w tym 17 jakaś europejska

1 afrykańska

tylko jeden mieszaniec był z ojciec filipińczyk (tylko o korzeniach filipińskich)+ inna narodowość

@kaczor2010: Temu akurat się nie dziwię. Wątpię by Europejkom podobali się Filipińczycy. One wolą Afrykańczyków. Europejczycy wolą Azjatki niż Afrykanki. Chociaż teraz to może trochę się zmieniać, bo K-pop mocno zyskał na
@tyrytyty: Ja się nie dziwie Azjatkom, że tak ich ciągnie do białej knagi. Jakbym był babą to nie czułbym żadnego pociągu do Azjatyckich mężczyzn i ich średniego rozmiaru fujary 9cm w wzwodzie, wzrostu 160cm, wystających zębów i budowy wyzwoleńca z Auschwitz-Birkenau.
@kaczor2010: W USA jedynie 3,5% związków białych ludzi to związki międzyrasowe. Dla Azjatów jest to 27% ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie w połączeniu z ich żałośnie niskim współczynnikiem dzietności , który jest zawyżany tym, że Hindusów i Pakoli w USA się także uznaje za Azjatów doprowadzi do tego, że mimo wysokiej skali migracji Azjatów w 2100 za dużo w USA nie będzie.
Ja się nie dziwie Azjatkom, że tak ich ciągnie do białej knagi. Jakbym był babą to nie czułbym żadnego pociągu do Azjatyckich mężczyzn i ich średniego rozmiaru fujary 9cm w wzwodzie, wzrostu 160cm, wystających zębów i budowy wyzwoleńca z Auschwitz-Birkenau.

@RzutKamieniem: po co ta nienawiść?
mi ich wręcz szkoda nie są jak murzyni którzy 80 IQ i co drugi był w więzieniu tylko bardzo weseli ludzie
wręcz przeciwieństwo murzyna
W sumie w połączeniu z ich żałośnie niskim współczynnikiem dzietności to może oznaczać, który jest zawyżany tym, że Hindusów i Pakoli w USA się także uznaje za Azjatów doprowadzi do tego, że mimo wysokiej skali migracji Azjatów w 2100 za dużo w USA nie będzie.

@RzutKamieniem: to dziwne bo rasa biała jako jedyna zmniejszyła swój udział % w populacji USA
@kaczor2010: Murzyni spadli z 20% do 13%. A poza tym biali nie mają stałego dopływu ludności w postaci migracji, więc wzrost populacji nie nadąża za wzrostem migrantów. Mimo wszystko biali to dalej 72% USA, a Azjaci byli wymaksowani już na 7%. Współczynnik dzietności, dla białych za rok 2020 to jakieś 1.75, murzynów 1.73, a Azjatów 1.38. To jest trochę żałosne, że Azjatów jest teraz w USA 5 milionów więcej, niż 10