Aktywne Wpisy
DarkZizi +202
Chłop 31 lat siedzi cały dzień i uczy się podstawowej matematyki, którą rozwalają w 3 sekundy dzieci z podstawówki. A wszystko po to, żeby może dostać pracę biurową w normalnej firmie i skończyc pracować w januszexach, gdzie chcą cię wyrzucic z pracy za to że chcesz skorzystać z prawa do urlopu. Śmiech na sali...
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
Atreyu +40
Kupiłem sobie air frajera
Jezu ale to jest fajne xD
Ludzie biorą jakieś kredyty na termomixy smrixy, albo kupują piekarniki w cenie pełnoletniego opla, a ja sobie robię zapiekanki w air fryerze siajomi za 200 zyla jak król.
Robiłem jeszcze kurczaki, wychodzą mega fajne. Pieczone ziemniaki jak z ogniska, robiłem frytki bez oleju i podgrzewałem pizzę bez odpalania ogromnego prądożernego piekarnika w zabudowie. Jedyna wada że trochę mały, następny kupie jakiś wielki
Jezu ale to jest fajne xD
Ludzie biorą jakieś kredyty na termomixy smrixy, albo kupują piekarniki w cenie pełnoletniego opla, a ja sobie robię zapiekanki w air fryerze siajomi za 200 zyla jak król.
Robiłem jeszcze kurczaki, wychodzą mega fajne. Pieczone ziemniaki jak z ogniska, robiłem frytki bez oleju i podgrzewałem pizzę bez odpalania ogromnego prądożernego piekarnika w zabudowie. Jedyna wada że trochę mały, następny kupie jakiś wielki
zobaczcie na reprezentacje filipin
https://www.transfermarkt.pl/philippinen/startseite/verein/15234
W pierwszej 11 jest prawdopodobnie tylko 1 zawodnik który ma 2 rodziców filipińczyków
#mecz #pilkanozna #filipiny #euro2020
tak jak u mbappe
u większości widać że mają dużo genów europejskich
poniżej masz 100% filipińczyka z reprezentacji
18 to były filipinka + inna narodowość
w tym 17 jakaś europejska
1 afrykańska
tylko jeden mieszaniec był z ojciec filipińczyk (tylko o korzeniach filipińskich)+ inna narodowość
@kaczor2010: Temu akurat się nie dziwię. Wątpię by Europejkom podobali się Filipińczycy. One wolą Afrykańczyków. Europejczycy wolą Azjatki niż Afrykanki. Chociaż teraz to może trochę się zmieniać, bo K-pop mocno zyskał na
Komentarz usunięty przez autora
@Itun: 13 latki zazwyczaj jeszcze nie rodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
K-pop nic nie zmienia w tej materii
za to aż 54% ślubów azjatek to jest azjatka+biały a wcale nie ma jakieś propagandy czy białych odpowiedników gwiazd k-popu
@RzutKamieniem: po co ta nienawiść?
mi ich wręcz szkoda nie są jak murzyni którzy 80 IQ i co drugi był w więzieniu tylko bardzo weseli ludzie
wręcz przeciwieństwo murzyna
@RzutKamieniem: akurat z moich obserwacji to ten problem częściej mają kobiety niż mężczyźni azjatyccy
@RzutKamieniem: to dziwne bo rasa biała jako jedyna zmniejszyła swój udział % w populacji USA