Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +3
Co byście tu zmienili
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry
na samiutkim końcu, po zrobieniu dodatku Krew i Wino mogło by się skończyć tak, że na koniec odwiedzi cię Yen/Triss i spędzicie sobie miło żyćko ale jak odrzuciłeś obie to już za późno.
Decydujący moment to albo nie zrobienie misji z dżinem albo zrobienie i powiedzenie, że ją kochasz
albo w przypadku Triss pomoc w wyjechaniu czarodziejów i nie pozwolenie jej odpłynąć.
Przeważnie Ci co grali w Wieśka 1 i 2 ale nie czytali książek wybierają Triss.
Bo Yen w pozostałych częściach jest nieobecna fizycznie, więc w trójce dla wielu osób jest anonimowa.
A Merigold dupczysz od Wieśka 1 :D
Pójdziesz w Novigradzie do zamtuzu odreagować :)
Zostawiłyby Cie obie :D