Aktywne Wpisy

Soothsayer +111
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz
GangKobry +92

Komentarz usunięty przez autora
Gra na czas i tak będzie, bo dlaczego nie? Przecież to nie chodzi tylko o "kradzież" czasu, ale równiez o wybijanie przeciwnika z uderzenia.
Pierwszy testowy mecz trwał 87 minut (łącznie z wszystkimi drobnymi przerwami, ale nie licząc 15 minut pomiędzy polowami). Przy wyniku 6:0. Nie ma co się łudzić, że czas (nazwijmy go brutto) spotkań ulegnie skróceniu. W większości przypadków będzie, tak
@footix: jeśli gra na czas zostanie w grze w postaci odgrywania Smolarka w narożniku boiska, to ja nie mam nic przeciwko, ale leżenie, jęczenie i udawanie czas najwyższy w---------ć.
@eugeniusz_geniusz: W jaki sposób miałoby to ukrócić grę na czas? Piłkarze może by nie leżeli co chwila tak często jak teraz ale i tak by była gra pod faul. Grali by przy narożnikach boiska, w------------y piłkę na połowę przeciwnika. To nie ma sensu.
@Sojerr: Ale jęczenie, leżenie itd nie znikną. Nie mam złudzeń co do tego.
Tragedia i zdecydowanie najgorszy pomysł, przed którym trzeba bronić się wszelkimi środkami. Reklamy w trakcie meczu, nadciągamy. NFL bis. Ciągły zegar to najwspanialsza cecha piłki nożnej i żadne jego wady nie przeważą nad wprowadzeniem przerw reklamowych. Wprowadźcie co chcecie, jakąkolwiek zmianę tylko nie tą
@jandiabeldrugi: nie że się nie zgadzam z przesłaniem komentarza ale czy mnie ominęła jakaś rewolucja w hokeju? Z tego co się orientuję to w NBA jest shot clock lub np w ręcznej chyba sędziowie mogą cię ponaglić ale w hokeju cyk 20 minut gramy.
@Sojerr: ale akurat lepiej niech odejdzie, tam w ogóle by się czystki przydały jak w polityce i są tak samo niemożliwe :D
@masterix: cała fifa musiałaby odejść, co jest niemożliwe. Po prostu zmieniają osoby które kładą rękę na pieniądzach i to tyle.