Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheBedThatEats: No wolny rynek. Widać że mainstream nie lubi osób faszyzujących, więc się ich pozbywa jak trędowatych.

Dlatego też nasze sprytne patokonserwy wyewoluowały i zamiast mówić wprost o swoich poglądach, bredzą coś o pseudowolnym rynku i czasem tylko puszczą oczko do swoich akolitów. Udostępnią jakiś filmik na przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo jakiegoś mema wrzucą.
  • Odpowiedz
Nie popieram cancellowania, ale rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Logika_wykopu: cancellowania? Nie przesadzajmy, to jedna modelka - na jej miejsce ostrzą sobie zęby miliony kolejnych. Jedyne czego ja nie rozumiem to - na co ona właściwie liczyła?

@venividi: rób w branży a) od zawsze znanej z nietolerowania homofobii, b) do której drzwiami i oknami pchają się miliony osób mających dokładnie
T.....s - > Nie popieram cancellowania, ale rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Logika_wykopu: c...

źródło: comment_1626678219DVSjABBYNj53zLP1HjMp4w.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: Ja bym się na lasce nie skupiał - palnęła głupotę, zapewne pod wpływem emocji, może teraz żałuje. Poniosła w każdym razie konsekwencje swoich słów.

Najbardziej dziwi mnie fakt, że ktoś na FP Konfederacji uznał że ten wywód będzie super reklamą ich partii i tym samym (zapewne) zniszczył lasce karierę XD
  • Odpowiedz
@venividi: wiesz, jakby ta obiektywnie spojrzeć na słowa Memcena o tym, że do wyborców konfederacji trzeba mówić jak do osób upośledzonych umysłowo (prosty przekaz, ograniczona ilość słów kluczowych, proste "zła przyczyna -> niepożądany efekt" itp) oraz tego, że jakby nie prymitywy to mieliby góra 1% poparcia... To ja się w sumie nie dziwię, że któryś z tych geniuszy uznał że ten wywód będzie super reklamą ich partii (
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: otóż to. Te szury chyba na serio mają się za oświeconych i uważają, że ich poglądy są normalne. Nie dziwię się, że populista memcen słowa kierowane do wyznawców k0nfederacji zatytułował "filozofia xD". xD z matołków, którzy to łykneli ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu:

Pewnie nie zdawała sobie sprawy, że to co mówi jest kontrowersyjne

skoro nawet ja wiem że światek modelingu jest pełny sodomitów i ich popleczników to ona jako modelka powinna być świadoma jak takie słowa mogą zostać odebrane. No trudno, najwyżej zasili listy wyborcze konfederacji albo założy onlyfans czy coś xD
  • Odpowiedz
rób w branży a) od zawsze znanej z nietolerowania homofobii

@TheBedThatEats: To mało powiedziane, duża część projektantów czyli jej pracodawców to są geje. I ona jako modelka się przed tymi gejami musi płaszczyć na castingach i próbować zdobyć ich względy. To że publicznie powiedziała że jest homofobem to jedno, ale dlaczego ona z takimi poglądami w ogóle się zdecydowała na tę branżę xD
  • Odpowiedz
dlaczego ona z takimi poglądami w ogóle się zdecydowała na tę branżę xD

@Monke: branżę, która wymaga od Ciebie wyglądu oraz zero mózgu i zero jakiegokolwiek talentu? Nie wiem, ale się domyślam (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz