Aktywne Wpisy

lunaria +276
moja mama mi wczoraj powiedziała, że w pewnym wieku już nie pasują długie włosy, trzymajcie mnie
#rozowepaski #wykop30plus
#rozowepaski #wykop30plus

WielkiNos +650
Piekło współczesnego faceta. Żona go zdradza, wszyscy dookoła wiedzą ale nikt mu nie powie bo nie chcą zniszczyć ich małżeństwa. Jednak to jeszcze nic.
Zobaczcie na te komentarze. Cyrk.
#zdrada #zwiazki #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklomezczyzn
Zobaczcie na te komentarze. Cyrk.
#zdrada #zwiazki #logikarozowychpaskow #p0lka #pieklomezczyzn

![[ENG] "Izrael powinien sprawić, by Gaza wyglądała jak Auschwitz" David Azoulai](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ff9c0fe6863abb39f046a0eb391a1a7ef2eb8928be2a44e02a8151d68c952292,q70.jpg)

Do rzeczy, no nie odpala, nie kręci. Nie ma klików jak przy słabym aku. Jest zapłon, wszystko trybi tylko #!$%@? nie kręci. Elektryk ma już ją w swoich rękach i odpalił ją. EWS nie daje żadnych błędów, immobiliser też, nie czytala kodu z kluczyka, czyli padł jakiś tam moduł. No więc załatwiłem nowy kluczyk, elektryk przełożył moduł, zakodował mi do bety, ODPALIŁA. Myślę sobie zajebiście, szkoda że po 30 minutach już nie chciała xd.
Później wymienił dodatkowo aku w kluczyku poprawił coś tam jeszcze, przyjechał, zakodował DZIAŁA. Rano już nie paliła. Na poniedziałek będzie się dowiadywał czegoś tam na temat immobilisera, bo wygląda to tak, że po prostu beta ma już problemy z pamięcią i zapomina ten kod z kluczyka albo #!$%@? wie co.
Ktoś miał podobny problem?
3.0d 193KM 2001 lift.
#e39 #bmw #motoryzacja
@Kudy: nie, ale złom teraz po 1.30 zł/kg XD