Wpis z mikrobloga

@Wirtuoz: Albo mi się wydaje albo w Krk to codziennie przejeżdżam po kilku takich progach na ścieżkach xD Nie wiem w ogóle po co to, skoro jadąc 20km/h na typowej ścieżce wyprzedzasz praktycznie wszystkich
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: tam w sezonie nie da sie przejsc, a co dopiero przejechac rowerem. > rowerzyści: HALO PUSZKAŻE, PUŁTORA METRA ODSTEMPU CZEBA ZAHOWAĆ WYPSZEDZJONC ROWER.

ci sami ludzie: HEHE ZNAK STOP TO TYLKO SUGESTIA JESTEM NA ŚCIESZCZE ROWEROWEJ MOGE JEHAĆ ILE HCE HEHE

@Im_from_alaska: raczej nikt nie uzywa tej sciezki do normalnego przemieszczania sie z pinktu a do b, to taki typowy deptak turystyczny i slusznie ze stawiaja ten
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wirtuoz: i dobrze! Ograniczenia tam jest chyba do 10km/h, a mnie jadącego 15 wyprzedają praktycznie wszyscy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: no to musi być fest skuteczne, szczególnie że jak się jedzie szybko na rowerze to się nad takim czymś przeskakuje żeby kół nie połamać. To co najwyżej na hulajnogi albo matki z dziećmi będzie działać.
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: A jest odpowiednio wcześniej z każdej strony znak informujący o tym progu zwalniającym? Czy jednak jak zwykle w przypadku ścieżek rowerowych nie ma żadnego oznakowania?
  • Odpowiedz