Aktywne Wpisy
ricardo +915
#majtczak #wypadek #polska #prawo
Poprzednie znalezisko spadło, także chyba trzeba dodać nowe.
Tak oto wygląda Elżbieta Viroux-Benmansour z kancelarii Viroux & Partners. Domaga się ona w imieniu Majtczaka odszkodowania od mediów, które określały go jako sprawce tragedii. „Implikuje to w przestrzeni publicznej wniosek, jakoby Sebastian Majtczak był odpowiedzialny za przedstawiony w tle spalony samochód w opisywanym wypadku".
1. Nie, nie jest to obrona w sprawie karnej. To Majtczak oskarża media o pisanie o nim jako o sprawcy i domaga się za to $$$
Poprzednie znalezisko spadło, także chyba trzeba dodać nowe.
Tak oto wygląda Elżbieta Viroux-Benmansour z kancelarii Viroux & Partners. Domaga się ona w imieniu Majtczaka odszkodowania od mediów, które określały go jako sprawce tragedii. „Implikuje to w przestrzeni publicznej wniosek, jakoby Sebastian Majtczak był odpowiedzialny za przedstawiony w tle spalony samochód w opisywanym wypadku".
1. Nie, nie jest to obrona w sprawie karnej. To Majtczak oskarża media o pisanie o nim jako o sprawcy i domaga się za to $$$
Kwasny_konfident +294
KUWA!!!! KUWA!!!!!! CO STAM SIĘ DZIEJE!!!!!!
NIE KUPUJCIE ŻELKÓW GUSTO
@ecco ZWARIOWAŁ
CAŁE 5 KG ŻELKÓW DO WYGRANIA AAAAAAAAAAAAAAAAA
NIE KUPUJCIE ŻELKÓW GUSTO
@ecco ZWARIOWAŁ
CAŁE 5 KG ŻELKÓW DO WYGRANIA AAAAAAAAAAAAAAAAA
A. Colonia Intensa
Cena: 1,6 zł/ml
Ilość: 80ml
parfumo 7,9 | fragrantica 4,29
B. Colonia Pura
Cena: 1,6 zł/ml
Ilość: 80ml
parfumo 7,2 | fragrantica 3,99
Oceny w przypadki Intensy są wysokie, ale Pura też nieźle sobie radzi. To nie są złe zapachy, chociaż w mój gust nie trafiły - wziąłem bo były w dobrej cenie, a potrzebowałem przekroczyć 299 na elbandito i zdecydowałem się powiększyć rodzinkę AdP.
Odleję od 10ml, drugich flakonów nie planuję brać - więcej nie będzie, ale też minimum rozbiórkowego nie ma.
Dekanty 2,5 zł/szt.
Piczkomat 14zł
(nie wysyłam przez OLX)
Moje otwarte paczki: standardowo, jak ktoś chce uwolnić pakę albo bym podsumował, to pisać, podeślę i/lub wyślę ;)
+UWAGA: z końcem lipca czyszczenie magazynów, będę wypychał wszystkie paczki (wszystkim, bez wyjątków)
Intensa - 30ml
Pura - 60ml
Dzieki !
@k0201: zapisałem ;)
@gagatek262: @77726f62656c: u Was mogę odlać tylko Colonia Pura, ok?