Aktywne Wpisy

Cumill +48
#ufo daleko mi do gościa w foliowej czapce, ale tematem ufo/teorii spiskowych 'interesuję się' ponad 10 lat. To co teraz się dzieje traktuję jako ciekawostkę i jestem cholernie ciekaw jak ten temat się zakończy.
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°

- Ile w ciągu ostatnich tygodni przeczytałeś książek związanych z branżą, w której chciałbyś się rozwijać?
- Ile czasu poświęciłeś na naukę języków obcych?
- Ile kursów zawodowych skończyłeś? I mówię tu o takich z egzaminem, certyfikatem i wartością na rynku, a nie jakimś HR-owym gównie bez pokrycia.
- Co osiągnąłeś w pracy, by dostać awans lub w jaki inny sposób w czasie wolnym pracowałeś nad zwiększeniem swoich kompetencji i wartości na rynku?
- Co zrobiłeś w kontekście ewentualnego przebranżowienia się? Np. w wykończeniówce ciągle brakuje rąk do pracy, a zarobki są nierzadko wielokrotnością tych 2-3k netto.
I kto tu jest winny, wszyscy dookoła, że zarabiasz psie pieniądze, czy jednak Ty, bo c---a z tym robisz i jedynie potrafisz narzekać, jak ostatni przegryw? :)
#pracbaza #logikaniebieskichpaskow #finanse #przegryw #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym miałeś całe życie, by ogarnąć kompetencje w obszarze rynku, na którym jest zapotrzebowanie na ludzi i dobre warunki pracy, co robiłeś dotychczas? Teraz trzeba pić p--o, które się nawarzyło i mieć przez chwilę dyskomfort, które zaprocentuje za jakiś czas albo dalej płakać, że
a kto tak płacze? a nawet jesli to co? nie może płakać?
Komentarz usunięty przez moderatora