Wpis z mikrobloga

@emerytowany_emeryt: A Cyberpunk był złą grą? No nie, był genialny, więc no o co chodzi? Studio się stara jeśli chodzi o samych wykonawców, ale że wydawca zachłanny to zbyt wcześnie je wydają. Niestety ale Wiedźmin 4 też będzie pełen bugów. Bo REDzi nie znają silnika.
  • Odpowiedz
@Hydrazant: Cyberpunk był FATALNĄ grą w kontekście tego, co ci złodzieje z cdpartaczred obiecali już kilka lat przed premierą - to miał być "Mesjasz Gejmingu", a marketing był tak bardzo rozhajpowany, że nawet jak lodówkę otwierałem, do kibla szedłem czy marchewki kupowałem to widziałem Cyberpunka. A to, że obecnie jest to naprawdę niezła gra (ale w żadnym wypadku arcydzieło) i nawet nieźle się przy niej bawiłem, nie zmienia faktu, że
  • Odpowiedz
ale w żadnym wypadku arcydzieło

@ZlodziejBilonownic: 2.0 + DLC jest w top 100 gier ever made większości portali, krytyków i graczy. Przy tym trzeba zaznaczyć, z 1.0 (a tymbardziej PS4 / Xbox) ma mało wspólnego. Nawet rozwój postaci kompletnie przerobili.
  • Odpowiedz
@Foxing: Akurat odpowiednio opłacona przez wydawcę gry ocena na portalach mnie mało co obchodzi, a oceny graczy też nie są dla mnie wyznacznikiem. Weźmy np. TLOU Part 2, które na opłaconych portalach miało 10/10, a z drugiej strony przegrywy, co nawet minuty nie zagrały masowo wystawiały 0, bo Abby... Albo Metro Exodus, które jest świetne, tylko pajace wystawiały zera, bo "Gaben bogiem", a był to czasowy exclusive na Epica. Jak
  • Odpowiedz
Akurat odpowiednio opłacona przez wydawcę gry ocena na portalach mnie mało co obchodzi, a oceny graczy też nie są dla mnie wyznacznikiem.

@ZlodziejBilonownic: Czyli... nie ufasz nikomu?

to jest to moje subiektywne zdanie, tylko tyle i aż tyle, nikt nie musi się z nim
  • Odpowiedz
@Hydrazant: cyberpunk był kompletnie złą grą. Na to co pokazywali przed premierą, na to ile nagród dostali jeszcze przed wydaniem gry itd. To co wydali na premiere to kpina z świata gamingu i pokazanie że można srać na graczy i oni wszystko zjedzą. Wydali dziurawy produkt jak ser szwajcarski, który potem łatali miesiącami ( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie w realiach gra powinna być nadal w
  • Odpowiedz