Aktywne Wpisy

Teemcio +420
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka

odyn88 +177
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka

- Ile w ciągu ostatnich tygodni przeczytałeś książek związanych z branżą, w której chciałbyś się rozwijać?
- Ile czasu poświęciłeś na naukę języków obcych?
- Ile kursów zawodowych skończyłeś? I mówię tu o takich z egzaminem, certyfikatem i wartością na rynku, a nie jakimś HR-owym gównie bez pokrycia.
- Co osiągnąłeś w pracy, by dostać awans lub w jaki inny sposób w czasie wolnym pracowałeś nad zwiększeniem swoich kompetencji i wartości na rynku?
- Co zrobiłeś w kontekście ewentualnego przebranżowienia się? Np. w wykończeniówce ciągle brakuje rąk do pracy, a zarobki są nierzadko wielokrotnością tych 2-3k netto.
I kto tu jest winny, wszyscy dookoła, że zarabiasz psie pieniądze, czy jednak Ty, bo #!$%@? z tym robisz i jedynie potrafisz narzekać, jak ostatni przegryw? :)
#pracbaza #logikaniebieskichpaskow #finanse #przegryw #pytanie
@LoginInnyNizWszedzie:
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1626178331cF4qn36jBA4JB9Ug2ZEhS2.jpg
PobierzPrzestań #!$%@?ć kasę na paliwo (ja kupiłem pierwszy samochód, gdy zarabiałem 6k netto - a było to już jakiś czas temu, w czasach deflacji) czy inne przyjemności, a zacznij inwestować w siebie i w to, co pozwoli osiągnąć dochód, za który można żyć na poziomie. Proste? Proste, ale jak widać dla niektórych jest to niewyobrażalne.
Swoją drogą - ile lat żyjesz? 20, 30? Kiedy ogarnąłeś, że w życiu pieniądze się przydają i warto byłoby zadbać