@pharmaki: Zacząłem brać Wellbutrin w sobotę, jutro 5ta tabletka 150mg, już czuję, że coś się dzieje w głowie. Jakieś przebłyski chęci i motywacji. Na co dzień mam problemy nawet z ogarnięciem łazienki i siebie. NDRI też wchodzi 2-3tyg?
@PerAspera_AdAstra: no wiesz zmiany to powoduje już pierwsza tabletka, ale zazwyczaj zanim organizm się przyzwyczai, nasyci (substancja osiągnie w organizmie stężenie stacjonarne) i wyciszy objawy niepożądane to z tydzień-dwa musza minąć, ale nie jest to nic dziwnego ze już odczuwasz działanie Boze jak ja chce żeby to tak na mnie zadziałało (╯︵╰,)
@pharmaki: no to sobie poczekam, niech się wkręca nawet i miesiąc, tylko żeby zadziałał na ten napęd bo nic kompletnie nie daje rady zrobić. Jestem ciekawy jak będzie u Ciebie. Oby Ci dał kopa. Trzeba cierpliwości.
@wSciolceBuszujacy: Hej. Czytam że też bierzesz ten wynalazek Bupropion. Fajnie że więcej osób to bierze, też właśnie chciałbym wyjść z łóżka w końcu a serotoninergiczne leki mi tylko szkodzą, testowałem różne.
Po jakim czasie poczułeś poprawę jak zacząłeś brać Wellbutrin?
źródło: comment_1626171610uMCbXawAeQufWUBRyQx9eK.jpg
PobierzZacząłem brać Wellbutrin w sobotę, jutro 5ta tabletka 150mg, już czuję, że coś się dzieje w głowie. Jakieś przebłyski chęci i motywacji. Na co dzień mam problemy nawet z ogarnięciem łazienki i siebie. NDRI też wchodzi 2-3tyg?
Boze jak ja chce żeby to tak na mnie zadziałało (╯︵╰,)
Jestem ciekawy jak będzie u Ciebie. Oby Ci dał kopa.
Trzeba cierpliwości.
Hej. Czytam że też bierzesz ten wynalazek Bupropion. Fajnie że więcej osób to bierze, też właśnie chciałbym wyjść z łóżka w końcu a serotoninergiczne leki mi tylko szkodzą, testowałem różne.
Po jakim czasie poczułeś poprawę jak zacząłeś brać Wellbutrin?