Aktywne Wpisy
mickpl +215
Tusk zapowiedział wakajki kredytowe 2.0
To jest dramat XD W tym kraju najlepsza strategia to jest serio wziąć jak największy kredyt po same bile, a potem czekać aż pozostali zaczną ci dopłacać do raty.
#nieruchomosci #wakacjekredytowe #polityka
To jest dramat XD W tym kraju najlepsza strategia to jest serio wziąć jak największy kredyt po same bile, a potem czekać aż pozostali zaczną ci dopłacać do raty.
#nieruchomosci #wakacjekredytowe #polityka
shinX +104
Moi drodzy doszło do pewnego precedensu. Beata Śniechowska otworzyła nową knajpę a majonezowy golem jeszcze nie popełnił rytualnego bukkake w 15 wpisach na ten temat. Nowa knajpa to BABA na Nożowniczej 1D.
Menu w sam raz na studencką kieszeń, bo tost(liczba pojedyncza) z serem to jedyne 44zł, w sam raz żeby złapać w drodze na wykład ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#jedzenie71 #wroclaw
Menu w sam raz na studencką kieszeń, bo tost(liczba pojedyncza) z serem to jedyne 44zł, w sam raz żeby złapać w drodze na wykład ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#jedzenie71 #wroclaw
#tinder #badoo #sympatia #przegryw
Skoro mogą sie spotkac z 30 facetami z tindera ? Mysle ze problemem uwczesnym są te portale, trzeba je skasowac, bo to przez nie laski oszalały.
A jak chodzi o nieodpisywanie na pierwsza wiadomosc, to nie polecam pisac „hej co tam” bo nie wiem kurde kto na tym świecie zna odpowiedz na to frapujące pytanie
Ja np. ostatnio poddałam się po 1,5 tyg pisania, bo dorosły, 33 letni facet, w odległości 2 km ode mnie, nie potrafił zapytać czy pójdziemy na spacer. Raz przeszłam na mesendżer i rozmowa przestała się kleić, bo koleś się kapnął, że mamy bardzo bliskich znajomych. Raz (autentyk) nie
Inna sprawa, ze jeśli ktoś po byle rozmowie proponuje spotkanie to dla wielu dziewczyn może być o wiele za szybko No i jest odwrót :P
Możesz też w momencie, gdy proponujesz termin, a ona nie ma czasu, spytać ją kiedy jej pasuje (ale wtedy proponuję nie potwierdzać jej terminu od razu, niech nie czuje, że odwołasz dla niej swoje plany :)).
Możesz proponować. Tu niestety każdy jest inny :) Ja nie lubię pisać w nieskończoność, ale też nie mam czasu na spotkania w
@krylus: nie zdarza mi się dać w prawo osobę, która mi się nie podoba, ale mam czasami tak, że jak jest match to mówię sobie: o #!$%@? ale wybrałeś i usuwam parę.
-proponujesz spotkanie w #!$%@? sposób
-traktuje cie jak frajera beciaka do popisania, orbitowania, żebyś czas raszpli umilał
-zweryfikiwała fotki i cyk do internetowego friendzone
To jest stary dżungla, naucz się szybciej wnioski wyciągać bo Cię zniszczy ta apka xD