Aktywne Wpisy

Stalionnn +321
#krakow #wypadek #hubercik
Kierowca, który usportowionym samochodem wjechał w rodziców z małym dzieckiem na chodniku, nie przyznał się do zarzuty spowodowania wypadku podczas przesłuchania w prokuraturze. Twierdził, że wpadł w poślizg przez nierówną nawierzchnię i próbował opanować samochód.
Prokuratura w Krakowie zarzuciła dziś Hubertowi B. popełnienie przestępstwa nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego, w którym śmierć poniosły dwie osoby, a dziecko doznało obrażeń zagrażających życiu.
–
Kierowca, który usportowionym samochodem wjechał w rodziców z małym dzieckiem na chodniku, nie przyznał się do zarzuty spowodowania wypadku podczas przesłuchania w prokuraturze. Twierdził, że wpadł w poślizg przez nierówną nawierzchnię i próbował opanować samochód.
Prokuratura w Krakowie zarzuciła dziś Hubertowi B. popełnienie przestępstwa nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego, w którym śmierć poniosły dwie osoby, a dziecko doznało obrażeń zagrażających życiu.
–
źródło: IMG_2232
Pobierz
Słuchajcie, mam pewien pomysł: załóżmy że każdy w miejscu zamieszkania ma jakieś miejsce gdzie może położyć swoje butelki puste. Raz na jakiś czas, o określonych porach przyjeżdża jakas firma i te butelki i inne śmieci po prostu zabiera. Dzięki temu osoba wyrzucająca śmieci, nie traci czasu na chodzenie do butelkomatow. A firma która tym się zajmuje zarabia. win - win. Co myślicie? Troche abstrakcyjne, ale może ma to sens?
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000015359
Pobierz

dla mnie aseksualne są nawet dojrzałe kobiety mające umysł dziecka
jak sprawdziłem sama idea dorosłości na 18 pochodzi sprzed około stu lat, kiedy to ludziom podczas tzw 'pięknej epoki' zaczęło być zbyt dobrze tak, że niektórym p-----------o się w głowach i wywołali pierwszą wojnę światową.../
https://chnm.gmu.edu/cyh/case-studies/230&?section=primarysources&source=24