Wpis z mikrobloga

Właśnie odbyłem akt samogwałtu. Do tego czynu przyświecały swoimi wdziękami prawdziwe weteranki w postaciach Lisy Ann, Brandi Love, Avy Addams czy Kendry Lust. Gdzieś w propozycjach na xnxx pojawiły się aktorki, które jako pierwsze zobaczyłem w p---o w roku 2006 gdy internet dotarł do wioski. Były to Saskia Steele i Eva Angelina. Jakże miło było sobie przypomnieć serie Milfhunter jak i również legendarne Rocco invades Poland. Swoją drogą jestem ciekaw czy dzisiejsi mężowie owych dam wiedzą o ich przeszłości, cóż były młode musiały się wyszaleć. Po akcie masturbacyjnym naszła mnie taka smutna refleksja, że spędzenie sobotniego wieczoru z filmami dla dorosłych w wieku 27 lat to naprawdę źle wygląda. Niestety te kilka sekund przyjemności sprawiło wewnętrzny ból egzystencjonalny.
#przegryw #p---o #blackpill #redpill #zycie
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotrusss: jak to co. Zostały przykładnymi matkami i żonami. Wyszalały się, koło 30 znalazły 165cm miłość życia z grubym portfelem. Oddają się mężom po ciemku 2 razy w miesiącu. A Pan beciak zadowolony, że może zaszaleć przez 3 minuty. Nawet zaakceptował bombelka w kolorze czekolady.
  • Odpowiedz