Wpis z mikrobloga

Czy ja jestem jakiś dziwny że wpisy większości ludzi na LinkedIn to mega kringe i obłuda? Takie to wszytko fałszywe, każdy mega zmotywowany i nastawiony na rozwój i bycie coraz lepszym, te wszystkie webinary, szkolenia i inne p---------a farmazonów...phi, give me a break XD
#pracbaza #praca #pracait
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Zdolnyslazak: ostatnio właśnie jedną z moich ulubionych rozrywek stało się czytanie tego p---------a na LinkedIn, myślę że można by to wrzucić jako memy na fp o korpo szczurach i nawet nikt by się nie kapnął że to na poważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) serio niektórzy ludzie zamiast pracować żeby żyć, to żyją by pracować
  • Odpowiedz
@Zdolnyslazak: Trochę taki instagram, tylko obłudą nie jest wygląd a prezentowanie swojej wiedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie jestem w stanie przejść przez te coachingowe bzdety, gadanie o "rozwoju osobistym", "dobrej marce", "marce osobistej", "budowaniu własnej marki/cv/whatever".

Naprawdę bokiem mi to wyłazi - oprócz pracy sporo się uczę i czasami opis jakiś dodatkowych umiejętności lub wiedzy możliwej do przyjęcia w 10-20h wraz z praktycznym użyciem jest
  • Odpowiedz