Wpis z mikrobloga

@dom44n Miałam kiedyś kumpla który mi oddawał hajs rok, ale oddał i dalej jesteśmy kumplami
i koleżankę, która mi oddawała hajs pół roku i oddała ale się nie odzywamy do siebie do dziś?
Czemu? Bo w przypadku kumpla nie byłam okłamywana, że "odda jutro" "już jedzie z hajsem", "możesz dziś przyjechać odebrać", "wysłałam już przelewem". Przegięciem było umawianie się ze mną, bo ona mi odda w gotówce i traciłam czas na
  • Odpowiedz
@NaopaK: @Symmachus: @Shatter: Dlaczego wy do mnie piszecie? Ja nie prowadzę żadnej jej zbiórki. Piszcie do TheCompany. Więc kontrole mi nie straszne, ja mogę pity przygotować :) Piszę o jej innych domniemanych przewinieniach, na które dowodów brak.

@NaopaK: Jak masz jakieś nowe dowody przeciwko niej to dajesz, a jak nie to przestań strzępić gębę. Długi zostały uregulowane. Wyluzuj, odpocznij, jest weekend ;)
  • Odpowiedz
@dom44n: I dobrze, bo s----a wam mozg zalewa. Raz, ze kobietom SIE NIGDY K---A NIE POZYCZA zadnych pieniedzy, to wy to zrobiliscie pozyczajac kase: 1) kobiecie 2) obcej 3) z neta 4) rąbniętej

IQ = 70 max
  • Odpowiedz