Wpis z mikrobloga

@Positano1: Stary, ona mieszka w małej wsi, Częstochowa, i tam pracy nie ma żadnej! Tylko klasztor i jeden lidl i nie ma gdzie się zatrudnić. Lepiej trzepać spermiarzy, którzy jeszcze schlebiają jej jaka zdolna i muzykalna.
  • Odpowiedz
CHCIAŁBYM ZAUWAZYC ze xrm music według opisu na profilu xandry to DUET
czyli właśnie spłaca ja jakiś beciak albo ona sama siebie a nie jakiś ZESPÓŁ

XDDDD
  • Odpowiedz
@dom44n: to jest tak żałosne :/ w sensie że już raz pożyczała od anonimów w necie, stwierdziła że nie warto oddawać. No i OK, źle zrobiła, ale powinna jednak jak każdy rozsądny człowiek wyciągnąć lekcje i nie prosić więcej, no nie wiem, jakieś sumienie czy coś by gryzło normalną osobę. Każdemu się może noga podwinąć i zdarzyło mi się że na przykład z mojej winy auto kumpla było poobijane (nie
  • Odpowiedz
@login-jest-zajety @Felonious_Gru @dom44n gurwa co tu się dzieje XDDDDD

@xandra skapitulowała na swoim koncie i loguje się za pośrednictwem @xrm-music, aby się wybielić, gdzie "firma" wykorzystuje ten fakt i edytuje zrzutkę https://zrzutka.pl/thecompanypl aby wyciągnąć od Was wszystkich więcej kasy XD Pomijając fakt multikonta to nagle wychodzi, że @xandra oszukała więcej wykopków i prawdopodobnie kasa ze zrzutki idzie na pokrycie JEJ zobowiązań finansowych @xandra xDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz