Aktywne Wpisy

enten +35
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Próbuję wymaksować grę, porobiłem już najtrudniejsze rzeczy, ale problem paradoksalnie pojawił się tam, gdzie się go w ogóle nie spodziewałem. Mianowicie, muszę osiągnąć winstreak 5 w daily challenges. Niestety, kiedy klikam "daily run" to na prawej dolnej karteczce kręci się przez chwilę główka Isaaca, a później wyskakuje informacja że zdobyłem zero punktów. Przycisk "daily run" robi się szary i mogę wybrać tylko "practice".
Da się to jakoś obejść? Może na #ps4 #ps5 występuje ten sam problem i jest jakaś solucja?
#thebindingofisaacrebirth #tboi
źródło: comment_1625756410fnbJKmxkUIWAZ91jvHtcD4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora