Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Na wstępie tylko wspomnę że mieszkam w powiatowym około 40K mieszkańców, wiec nie jest to jakies zadupie zbite dechami gdzie panoszą się jakies wiejskie sebixy i karyny ani nie jest to wojewódzkie przeżarte przez oskariat ale przechodzac do sedna.
Anon lvl 14 here
Wiekszość #rozowypasek który znam I są ten sam lvl co ja już były w związkach lub dalej są. Jest też kilka takich co poszły dalej. Z tego co się dowiedziałem większość tych różowych była z jakimiś O rok dwa starszymi oskarkami czy innymi Chadami.
A tymczasem u #niebieskipasek których znam i też są mój lvl to nawet za rękę nie trzymali A co dopiero tu mówić o jakiś związkach czy czymś więcej, zresztą u mnie jest to samo.
Ehhh chłop czuje że ciągnie go coraz bardziej w #przegryw I że coraz mocniej #itsover
Taguje jeszcze #blackpill I #redpill bo to chyba pod to podchodzi

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e67097ae4a3c000a4052b8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Anon lvl 14 here

Wiekszość #rozowypasek który znam I są ten sam lvl co ja już były w związkach lub dalej są. Jest też kilka takich co poszły dalej. Z tego co się dowiedziałem większość tych różowych była z jakimiś O rok dwa starszymi oskarkami czy innymi Chadami.

A tymczasem u #niebieskipasek których znam i też są mój lvl to nawet za rękę nie trzymali

@AnonimoweMirkoWyznania:
  • Odpowiedz
UwielbianyWybranek: Ziomy, to że ten typ jest młody, nie znaczy że nie może być incelem. Młodzi ludzie też mają popęd seksualny i też chcą seksu. Ludzie teraz dojrzewają znacznie szybciej. Sam jestem youngcelem, 17 level here. Nie rosnę już, a mam jedynie 171 cm, więc it's over for me.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
Jeśli naprawdę masz 14 lat, to przestań czytać te tagi. Konsumując te treści zrobisz sobie krzywdę.

@Uberyzator: wystarczy być miłym dla kobiet. Przegrywy celują tylko w dziewczyny 10/10 nic dziwnego że one ich nie chcą. Dodatkowo dla kobiet jest najważniejszy charakter a przegrywy mają paskudny.

Masz 14 lat i już b----ć chcesz? xD

@Jestembogaty: gdzie chłop dokładnie o ruchaniu napisał? Coś w tym złego że chce mieć relacje z dziewczynami
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Nie, nie wystarczy być miłym. Ale przecież z waszej twórczości nie dowie się co robić. Gdyby na tych tagach można było się dowiedzieć jak poprawić swoj wygląd, pracować nad pewnością siebie, jak otrzymać pomoc w zorganizowaniu wsparcia psychicznego itd. to byłoby wspaniale, bo miałoby to jakąś wartość i mogłoby wywrzeć pozytywny wpływ na młodego człowieka.

Niestety takich treści jest tam może 5%. Większość to p0lki curvy, it’s over, n0rmiki
  • Odpowiedz
@Uberyzator: nie jestem przegrywem tylko normikiem.ja jak pytałem o wygląd dostałem odpowiedź. Do pewności siebie są książki i poradniki. Z zdrowiem psychicznym to wystarczy iść na terapię, kobiety tak mówią.Może i dostanie depresji nwm. Ja zacząłem przeglądać tag mając 15/16 lat i zmieniło to tyle w moim życiu że mam gdzie pisać. Cały zeszły rok miałem przerwę od tagu i nic to nie zmieniło w moim przypadku. Mi starsze panie,mama
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: I co w tym zaskakującego? Dziewczynki dojrzewają znacznie wcześniej, na poziomie klasy siódmej (13 lat) większość jest już rozwinięta, nieliczne dopiero wchodzą w dojrzewanie. U chłopców proporcja jest odwrotna. Zbierz dane dla 17+, to się wyrówna.

@krystal_Tri_tapik: czyli rozumiem że przegrywy szukające młodszych to normalna rzecz? Skoro tak to skąd tyle hejtu na nich? To chyba normalne że by chcieli zaliczyć młode ciałko, tak jak te młode
  • Odpowiedz