Aktywne Wpisy

Sylvio19 +1153
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

erebeuzet +112
Nienawidzę klientów, którzy pierwszy raz przyjeżdżają do mnie do #pracbaza i nie znając mnie wyciągają do mnie rękę i mówią "cześć".
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
Oni myślą, że w ten sposób załatwią sobie jakąś promocje czy jaki uj?
#bekazpodludzi #kolchoz
źródło: temp_file615634377752775709
Pobierz

#wykop
@metaxy: Dokładniej to "śmierć kur*" - jeśli publikujesz takie grafiki w serwisie, który zabrania publikacji treści wulgarnych i obraźliwych, nie bądź zaskoczony, że serwis usuwa taką grafikę. Decyzja moderatora była prawidłowa :-)
Link
A jak typ mi pisze żebym popełnił samobójstwo to uznajecie zgłoszenie za nieprawidłowe xD
Nie no spoko, normalna rozmowa na portalu przecież.
@a__s: Ale to nie była jego opinia tylko zdjęcie z wycieczki rowerowej dokumentujące wandalizm. No i można było usunąć samo zdjęcie bo wpis nie nawiązywał do zdjęcia i do tego co na nim się znajduje.
@dybligliniaczek: Jakakolwiek treść, którą tutaj publikujesz, musi być zgodna z regulaminem serwisu. Również zdjęcie z wycieczki - tłumaczenie, że nie była to czyjaś opinia, niczego tu nie zmienia. Wulgarne, obraźliwe treści nie powinny być publikowane w serwisie, a jeśli pomimo regulaminu ktoś publikuje coś takiego, musi liczyć się z tym, że jeśli moderacja otrzyma zgłoszenie, treść zostanie
@krabozwierz: Przypomnę tylko, że również i w drugim przypadku treści są usuwane, a konta osoby, która publikuje treści niezgodne z prawem - permanentnie banowane. Co więcej, każdy przypadek złamania prawa zgłaszany jest odpowiednim służbom. Zwróć również uwagę na to, że Wykop posiada wiele mechanizmów mających nie dopuścić do publikacji takich treści, w tym przypadku
@a__s: no to nie wiem? Może poprawcie te swoje "mechanizmy"?
Tak, zwłaszcza jak ciepłe placki wisiały po kilka godzin, a kosmonauta, albo pasta o Białku znika w ciągu kilku minut. Chyba wybiórcze jest to reagowanie
@GitheManitou: Zanim facebook na dobre nauczył się języka polskiego to banował sklepy rowerowe i nawet za pisanie o pedałach na prywatnych czatach. Tak było.
@a__s: dlaczego okłamujesz użytkowników?