@Emil_L: Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą hostingu na https://hostinguj.pl/ Z kodem 3RDBIRTHDAY rabat 55% na hosting, a przy zamówieniu na rok rejestracja domeny PL gratis.
@Emil_L: Cześć, możesz zerknąć na naszą ofertę na sohost® Z kodem WYKOP hosting 25% taniej!
W razie jakiegokolwiek problemu możesz się z nami skontaktować za pomocą czatu, telefonu lub zgłoszenia na które odpowiadamy bezzwłocznie nawet w późnych godzinach i na weekendach :)
@taukuZielonka: Już mnie szlag trafia z ticketami/infoliniami i ich korporacyjnym podejściem. No i wolałbym w razie czego mieć tutaj serwery. Na OVH przeszedłem z nazwa.pl, bo też ostro mnie z równowagi wyprowadzali swoim podejściem.
@RugFlipper: mam 10 kont mailowych. Z każdego prowadzone są korespondencje biznesowe, więc pewnie średnio z 20-30 maili z konta/roboczy dzień. A ilość maili wysyłanych ma znaczenie?
@Emil_L: improvmx jest niezależne i możesz wszystko skonfigurować byś wysyłał z własnym aliasem prosto z Gmaila, darmowa wersja ma swoje limity dlatego pisałem, ale w twoim wypadku dobrze byłoby nawet wykupić najtańszy pakiet i mieć spokój od hostingów.
Uprzejmie oznajmiam, że OVH i ich usługi to dno totalne.
Od wczoraj nie mogę wysyłać maili. Ticket otworzony wczoraj rano. Do dziś zero reakcji.
Przy okazji - gdzie można przenieść stronę i maile, aby mieć pewność, że będzie można liczyć na wsparcie i choć troszkę poczuć się klientem...
Z kodem 3RDBIRTHDAY rabat 55% na hosting, a przy zamówieniu na rok rejestracja domeny PL gratis.
Z kodem WYKOP hosting 25% taniej!
W razie jakiegokolwiek problemu możesz się z nami skontaktować za pomocą czatu, telefonu lub zgłoszenia na które odpowiadamy bezzwłocznie nawet w późnych godzinach i na weekendach :)
PS. Czy ktoś korzystał z Sohost lub Hostinguj?
https://aws.amazon.com/premiumsupport/pricing/
@Emil_L: Możesz przetestować u nas wybrany plan hostingowy przez 14 dni za darmo!
Komentarz usunięty przez autora