Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1305
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
oficjalniemartwa +647
User @Mega_Smieszek mnie zainspirował dziś memem o babciach.
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
MD jest kontynuacją wydarzeń znanych z Human Revolution, przenosimy się do Pragi i zostajemy wmieszani w sporą aferę.
Gameplayowo i graficznie to w zasadzie ten sam poziom co część pierwsza. Można w to grać jako strzelankę z systemem osłon (i wtedy jest co najwyżej średnia). Najwięcej frajdy daje jednak dalej skradanie i wiele możliwości realizacji postawionych celów.
Samych nowych ulepszeń bohater dostał niewiele, a i te głównie były z rodzaju tych ofensywnych. Jako, że grałem "po cichaczu" to rzadko ich używałem. Fabularnie gra zostawia z wieloma pytaniami, a niestety po słabej sprzedaży - seria poszła do kąta. Eidos, gdzie część trzecia???!!?!?!
W zasadzie nie ma co się rozwodzić - jeśli ktoś grał w "Human Revolution" i mu się podobało, to nie ma możliwości, by i "Rozłam Ludzkości" mu się nie spodobał :)
I na koniec mała dygresja - wielu ludzi od roku przeżywa zawód w postaci Cyberpunka. Jeśli szukacie czegoś co ukoi wasze nerwy, nie do końca musi być sandboksem, jest w klimatach cyberpunkowych i lubicie się skradać, myszkować i ogólnie zaglądać w wiele kątów - spróbujcie dać szansę. Obie części latają akurat w promocji na steamie (pierwsza część za 11 złotych, druga za 16). Prawdopodobnie nie będziecie piać z zachwytu, ale istnieje też szansa, że podobnie jak ja - będziecie się dobrze bawić :)
#gry #grypc #deusex #deusexmankinddivided #steam
Różnice są kosmetyczne żeby nie powiedzieć żadne, ale też minimalnie lepiej było mi z HR, może dlatego, że tego nie znałem, a tutaj już wiedziałem co się
@John_Doenut ogarnij dodatek Criminal Past, jest lepszy niż podstawka i zdecydowanie trudniejszy. A noi fabularnie meeeeeega ważny.