Aktywne Wpisy

Pariashu +158
Dziękuję wam za cenne rady, kot wrócił o 3 rano i płakał pod oknem. Tipy z kuwetą i rozstawianiem misek z jedzeniem zadziałaly. Jak wróciła to dwie saszety wsunęła taka głodna była. Mikan czyli jej brat syczał na nią i musiałem ją wykąpać z tych zapachów. Miała przygodę życia jako kot niewychodzący. Jeszcze raz dziękuję wam #pokazkota #koty
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Kontonawykopiechlopie @Panda1112 @romek898 @
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Kontonawykopiechlopie @Panda1112 @romek898 @
źródło: IMG_1377
Pobierz
gwda +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1625470324o5xd8BhCGQIqD0wSz99k4H.jpg
Pobierz@Maly_Jasio: ale teoriami z p---y to już możesz się dzielić, ta? xD I to mnie p------o? xD
a to zdanie debilu przeczytałeś, czy jesteś za
@Sojerr: ucieczki personalne? Przecież to ty mnie obrażasz od debilów i głupich. Gdybym się mylił w mojej ocenie to nie dostałbym aż 40 plusów. Widocznie to ty masz spaczony gust.
@Maly_Jasio: czytasz komentarze nie do ciebie, tylko do innej osoby xD
@Maly_Jasio: dobra, s--------j trollu xD
Komentarze tutaj pokazują pięknie jak gusta bywają różne.
Mi też się ona nigdy nie podobała. Dla mnie to ten sam "koński" typ urody, co Jessica Parker, czy ta typiara z "Przyjaciół", którą okrzyknęli nawet chyba najseksowniejszą kobietą.¯_(ツ)_/¯
@aroaro1993: brązowe oczy są tragiczne. Nie mógłbym zaprzepaścić tysięcy lat hodowania nadludzkich genów niebieskich oczu przez moich przodków dla jakiejś dziewczyny maks. 3/10 z brązowymi oczami, która prawdopodobnie nie urodzi mi nawet niebieskookich dzieci xd