Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 722
@jinn: Chyba nawet zamontowanych nie można mieć a co dopiero włączonych. No gościu mi tak ciśnienie podniósł. Jeszcze jak go chciałem potem wyprzedzić to mi drogę zajeżdżał.

Może zrobimy mała reklamę firmie CENTRUM KAMPINGOWE SMOLICZ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Sahkez:
  • Odpowiedz
  • 298
@Dejwi996: Nie widzisz świateł? Normalnie mu mryga na czerwono i niebiesko jak policji. Streamable.com zepsuło trochę jakość.

Jechał ze 100m za mną i było to widać w lusterku jak policja albo pogotowie 1:1
  • Odpowiedz
@WolfSky: btw, kiedyś prowadziłem auto znajomego, co sobie z jakiegoś powodu żarówki w światłach mijania na bladoniebieskie wymienił, chyba żeby wyglądało, że ksenony ma, *uj go wie. Zatrzymał mnie patrol, o--------ł jak młodego, bo młody wtedy byłem i kazali na miejscu wymieniać, bo inaczej dowód rejestracyjny zabierają.
  • Odpowiedz
Może zrobimy mała reklamę firmie CENTRUM KAMPINGOWE SMOLICZ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@WolfSky: tak, niech banda wykopków zniszczy firmę wypożyczającą auta bo KTOŚ (uj wie kto) zamontował światła policyjne...
Chcesz dojechać gościa - zgłaszaj sparwe na bagiety, a nie nawołuj do internetowego linczu na firmie ()
  • Odpowiedz
@WolfSky: rób znalezisko, niech leci z płomieniem na główną i kręcimy małysza. ale nie obwiniaj jakiegoś tam centrum kempingowego, tylko personalnie na gościa.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
@WolfSky: zgłaszaj. A na przyszłość pamiętaj, uprzywilejowany pojazd to taki co wysyła znaki świetlne i dźwiękowe jednocześnie, samo zapalenie lampek to nie uprzywilejowanie.
  • Odpowiedz
@WolfSky: widzę, że już pełna inspekcja wszystkich profili i informacji w necie. A może jak człowiek zgłoś to do odpowiednich instytucji, a samą firmę zostaw w spokoju? Ale nie, najlepiej od razu wołać ludzi do niszczenia firmy. XD
  • Odpowiedz
@dildo-vaggins: niby tak, ale też warto zrozumieć, że jak nie ma skrzyżowania, lecą przez las/polę, to mogą wyłączyć wyjca, choćby dla dobra wiezionego pacjenta.
To wycie to nie jest nic przyjemnego.
Polska to ciągle nie jest Rosja, ma sens ustępować drogi pojazdom specjalnym.
  • Odpowiedz