Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +159
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Takiego starego pijaczynę zabieram do roboty po drodze, gdy mu powiedziałem że jak Tusk wróci ma mój głos tak go zaczęło trzepać, tak zaczął skinąć. Z nim jest spoko historia, może jeździć z kumplami PiSowcami, ale tam jest zrzutku na paliwko, a ja zawsze biorę go za free, więc włączam TOKFM (mimo iż nie słucham) i patrzę jak czerwienieje ze złości.
#neuropa #polityka
@lakukaracza_: a co grają
@lakukaracza_: Jeździsz samochodem po psychotropach( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@CynicznyMarksista: Nieeeeee
@umcumcumcbejbe:
Obecnie pracownik biurowy, ale tak, całe życie robiłem jako robol. Najpierw w Polsce na budowach, potem w Holandii i Irlandii, po powrocie w kopalni na przodkach, ale zdrowie nie pozwala więc kilka lat temu załatwiłem sobie u dyrektora przeniesienie do biurowca.