Wpis z mikrobloga

Po co #rozowepaski będąc w #zwiazki z #niebieskiepaski przebywają na portalach randkowych typu #tinder w celu poznania innego #niebieskipasek ? Przecież to nie ma kompletnie sensu ¯\_(ツ)_/¯

Dziewczyno, jak jesteś w związku, to dbaj o niego, a jak się nie układa to nie bój się odejść. Myślisz trochę?

#logikarozowychpaskow #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@smacznyy: czyli nie myślisz, że wszystkie kobiety to jakaś jedna wielka sklejona ameba? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Szkoda, nawet mi się spodobała taka koncepcja :P
  • Odpowiedz
@kosmita: Zapytałem czy od początku miała kogoś i byla zainteresowana znajomością, odpowiedziała że nie była zainteresowana i w żadnym związku nie była wtedy, ale siedzi na portalach randkowych w niewiadomym celu
¯\_(ツ)_/¯ niektóre różowe paski mają problem z zorganizowaniem sobie czasu wolnego - podobnie jak ludzie niepełnosprawni intelektualnie. Nie obrazam teraz nikogo tylko stwierdzam fakty
  • Odpowiedz
@kosmita: Wiedziała, ze jej sie nie podobam, ale podala mi swojego fb wtedy jeszcze na portalu randkowym, kiedy zapytalem o jej fb ( ͡° ͜ʖ ͡°) po uj one robia nadzieje zamiast zwyczajnie powiedziec "Nie jestes w moim typie, czesc" wlasnie dlatego bardziej kreca mnie #m--f bo sa dojrzałe i wiedza czego chca ¯\(ツ)_/¯ a nie tak jak nastolatki. One nic nie wiedza, w glowie
  • Odpowiedz