Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest niesamowite na wykopie? że można mieć prawicowe poglądy i być atakowanym przez prawicę XD
Bo macie odmienne zdanie i zadajecie pytania. Bo podważacie to co mówi korwe. I to wystarczy, że stajecie się ultra lewakiem XDD
#konfederacja to najbardziej zaślepiona w nienawiści grupa tutaj. Albo jesteś z nami, albo przeciwko nam. I pamiętajcie, nie zadawajcie pytań. Bo wtedy bardzo szybko wyjdzie, że konfederacja utopia nie istnieje - ale wyznawcy - tak wyznawcy konfy tego nie dopuszczają do swoich małych główek.
Wolność? Oczywiście piękne hasełko. Tylko jakoś dziwnym trafem zawsze kończy się kiedy chodzi o czyjąś wolność. Bo wtedy już nie. Wolność dla mnie i dla rodziny. A reszta to niewolnicy.
To jest wręcz niesamowite jak ludzie którzy mówią o wolności - jednocześnie są zwykłymi sebkami i zamordystami, którzy mówią o tym, że jednostka ma zostać poświęcona dla dobra ogółu.

Ps. Nie jestem lewakiem, ale patrząc na poziom prawicy tutaj - to wolę być kojarzony z nimi bo chociaż nie robią takich fikołków i nie robią wroga z każdego kto śmie zadać pytanie.

#bekazprawakow
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krejziismylife: spadasz kolejny raz z rowerka. Nie potrafisz wyartykułować nawet 2 zdań nie będących obelgą.

Nienawiść płynie od ciebie szerokim strumieniem. Próbowałeś kiedyś terapii?

Co do mnie nie dociera? Co ma dotrzeć? Twoje obrażanie się na mój brak reakcji na twoje obelgi? Nie reaguje, żebyś więcej takich obelg rzucał, może ciebie zbanują po moich reportach.

Pokazuje to tylko jak płytkie i miałkie jest twoje zrozumienie rzeczy o których piszesz. Piszesz
  • Odpowiedz
Piękny to obraz konfederaty wolnościowca, który mówi o wolności słowa, a pierwszy zgłasza.
Który pięknie odwraca kota ogonem wycierając sobie mordę wolnością.
Konfederaci - jesteście hipokrytami i zwykłymi zamordystami
  • Odpowiedz