Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest niesamowite na wykopie? że można mieć prawicowe poglądy i być atakowanym przez prawicę XD
Bo macie odmienne zdanie i zadajecie pytania. Bo podważacie to co mówi korwe. I to wystarczy, że stajecie się ultra lewakiem XDD
#konfederacja to najbardziej zaślepiona w nienawiści grupa tutaj. Albo jesteś z nami, albo przeciwko nam. I pamiętajcie, nie zadawajcie pytań. Bo wtedy bardzo szybko wyjdzie, że konfederacja utopia nie istnieje - ale wyznawcy - tak wyznawcy konfy tego nie dopuszczają do swoich małych główek.
Wolność? Oczywiście piękne hasełko. Tylko jakoś dziwnym trafem zawsze kończy się kiedy chodzi o czyjąś wolność. Bo wtedy już nie. Wolność dla mnie i dla rodziny. A reszta to niewolnicy.
To jest wręcz niesamowite jak ludzie którzy mówią o wolności - jednocześnie są zwykłymi sebkami i zamordystami, którzy mówią o tym, że jednostka ma zostać poświęcona dla dobra ogółu.

Ps. Nie jestem lewakiem, ale patrząc na poziom prawicy tutaj - to wolę być kojarzony z nimi bo chociaż nie robią takich fikołków i nie robią wroga z każdego kto śmie zadać pytanie.

#bekazprawakow
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polskabialoczerwoni: spójrz ile osób mnie wolało po głupim obrazku co ostatnio dodałem. Z niesamowitą wręcz fascynacją opowiadali jak to konfa daje wolność - po czym stwierdzali, że choroby i rodzenie potworków to margines i ich to nie interesuje i dla marginesu nie będzie się zmieniać prawa.
Albo geje - to margines, więc można ich olewać.
  • Odpowiedz
@Krejziismylife: Ja np przez moje poglądy byłem kiedyś nazywany i uważałem się za lewaka a dzisiaj to zesrałbym się z żalu jakby ktoś tak o mnie powiedział, popularnie rozumiana lewica jest totalnie ośmieszona i to totalne umysłowe dno i wodorosty, wolałbym żeby nikt tak o mnie nie myślał bo to byłaby dla mnie obraza.
  • Odpowiedz
@Krejziismylife: mówienie o konfie jako hermetycznym, jednowektorowym środowisku jest nieporozumieniem i niezrozumieniem idei wolności ani konfederacji. Nie możesz napisać, że spotkało ciebie to od konfy, tylko od konkretnych zwolenników konfy.

Jeśli masz z kimś jakąś spinę to sobie z tymi ludźmi wyjaśnij i przestań płakać. Każdy może mieć własne zdanie. Popieranie aborcji nie wyklucza popierania konfy, bycie gejem nie wyklucza popierania konfy. To tylko lewackie klapki na oczach mówią ci, że
  • Odpowiedz
@Gnieznianin:
"Jeśli w twoich rozmowach pada argument katolibanu, aborcji, praw gejów itp to wg mnie oznacza, że próbujesz forsować kłamstwa. Prawo do aborcji nie ma nic związanego z wolnością a praworządnością. Przywileje dla gejów nie mają związku z wolnością itp."
Czyli to co mówiłem, jesteśmy za wolnością ALE. Typowy konfiarz
  • Odpowiedz
@Gnieznianin: a teraz piękne odwrócenie kota ogonem. Jesteś zamordystą, który odmawia ludziom prawa o decydowaniu o własnym ciele, i teraz zaczniesz pewnie swoje frazesy o tym, że to mordowanie dzieci. Ciekawe, że umieranie ludzi w kapitalistycznych firmach wam nie przeszkadza. Albo wyzysk dzieci w kapitalistycznych kopalniach.
Hipokryci i zamordyści
  • Odpowiedz
@Krejziismylife: to, że nie znając mnie jako człowieka, ani nie znając moich poglądów w jakikolwiek sposób mnie oceniasz pokazuje tylko, że nie poradziłeś sobie z dorastaniem. Zwróć się do terapeuty, bo nie przepracowałeś radzenia sobie z gniewem i agresją.

Próbujesz kłamać i mamić stawiając na równi wolność i prawo. Przestań kłamać, to zauważysz jaki jest to moralny dylemat.

Nikt nie każe ci głosować na konfe. Nikt nie karze ci zrozumieć kogokolwiek
  • Odpowiedz
@Gnieznianin: do 1 części się nie odniosę. Widzę, że prawdziwy wykopowy psycholog uniwersytetu przegrywów im. Janusza Koran Mekka
Nikt nie każe. Ale żyję w tym kraju - i jakbyś nie zauważył nawoływanie do biczowania gejów przez polityków widzę, i nie ma żadnego przyzwolenia społecznego dla tworzenia dyktatury.

konfa weźmie na cel mnie? Już wzięła. Płaszczyk wolności opadł i zaczęły się groźby śmierci. Tak wygląda twoja wolność. Wolność do ucieczki z
  • Odpowiedz
@Gnieznianin: fakty, dopiero napisałeś, że jak ktoś chce aborcji to niech jedzie za granicę. Jesteś zamordystą i przyznaj się do tego, że chcesz szarych koszul, a nie wycieraj sobie mordy wolnością.
  • Odpowiedz
@Krejziismylife: Kolejne obelgi, masz coś innego w słowniku?

To się nazywa wolność.

Mogę robić co chcę i głosować na kogoś, kto zapewni mi to czego oczekuję. Nawet jeżeli w innych sprawach się z nim nie
  • Odpowiedz