Aktywne Wpisy
mrocznegacie +198
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Nie spodziewałem się, że ta akcja będzie miała taki odzew i tylu ludzi dobrej woli zdecyduje się przeciągać znajomych na szczepienie. Razem możemy naprawdę w tym kraju coś zmienić, akcja #zaszczepfoliarza przypominam polega na złożeniu projektu obywatelskiego, który będzie nagradzał zaszczepionych ludzi, aby swoich 'oswieconych' znajomych zgłaszali na policję. Ja robię listę wykopowych foliarzy i plaskoziemcow, która potem przekażę policji i po adresach ip będziemy namierzać szurow.
Będę aktualizował postęp akcji i postaram się codziennie opisywać ile podpisów pod ustawą udało mi się zebrać i informował Was wykopowicze ja bieżąco.
Razem możemy coś zmienić, razem możemy zmienić bieg historii #koronawirus #bekazpodludzi #zmiananalepsze #tothefuture
@OsamaPepe: zrob se update jesli jeszcz mnie nie masz na liscie. Masz za free zebys nie musial sie meczyc.
@OsamaPepe: Nie ma za co.
@MarcinS96: troll czy nie troll-jakos tak mi sie zal zrobilo ze bedzie musial czytac wpisy zeby zidentyfikowac swoje cele. Inteligencja nie grzeszy wiec jeszcze by z wysilku na zawal zszedl. Postanowilem nie przyczyniac sie do smierci kogokolwiek i ulatwic mu zadanie.
Teraz czekam az wywiaze sie z obietnicy i zmusi mnie do zaszczepienia.
@Boban1992: @MarcinS96: No rzczywiscie gamon :P
Koles nie ogarnia ze policja nie moze zmuszac do czegos co nie jest obowiazkiem zapisanym w przepisach.
@OsamaPepe Ty ale jak jest hulajnoga to zapisz mnie 2x Kolana mi sie posypaly i na rowerze nie daje rady jezdzic to taka hulajka bylaby spoko.