Aktywne Wpisy
WielkiNos +302
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
WielkiNos +65
Morderca, który zabił 2 kobiety dusząc je, a jedną z nich kiedy jeszcze oddychała rozjechał autem aż jej się flaki rozpruły i przykleiły do asfaltu jest podziwiany i uwielbiany. Zobaczcie komentarze z fb i tiktoka. Powstały w ogóle jakieś grupy walczące o jego ocalenie itd.
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
https://allegro.pl/uzytkownik/CAR4VIP?bmatch=cl-e2101-d3794-c3683-nodict-uni-1-4-0616
Co sądzicie o tym sprzedawcy? Wiem, że jest wątek na ten temat, tylko ten wątek można sobie rozbić o kant dupy, po napisaniu o tym, że wątek jest opanowany przez boty i troll konta p. Marka nagle po 5 minutach zostałem przez nie zaatakowany, że jak sie nie podoba to moge nie korzystac, nie kupować, nie komentować etc.
1. Wątek jest opanowany przez konta założone 1 rok i 6-8 miesięcy temu.
2. Ciągle komentują te same konta
3. Wszystkie konta piszą identycznie, zupełnie jakby 1 osoba używała ich kilku na raz
4. Zdjęcia z produktami wstawiają tylko te konta
5. Te konta nie skomentowały przez ponad rok żadnego innego postu za to ponabijali sobie po setki komentarzy broniących car4vip.
Jakie jest wasze zdanie na temat tego procederu? Mi to nie pasuje, pod postem siedzą sami naganiacze a jak ktoś pisze coś nieprzychylnego to natychmiast jest atakowany przez te same konta w kółko.
@artur-hemingway: Ktoś Cię zmusza do zakupu? bo nie rozumiem o co ten fuss.
Dobra, nie komentuje, właśnie o tym jest ten mój post XDDDD
@Madoy104:
@artur-hemingway: No ubaw z Ciebie niezły, nie wiem czy Cię nie stać czy jakieś inne kompleksy masz, ale w sumie to dobrze, więcej dla nas :) w następnym tygodniu 3 maczki przyjeżdzają :)