Aktywne Wpisy
ATAT-2 +623
Mało rzeczy wkurza mnie tak jak motocykliści. Oczywiście nie ci normalni, ale 'bogowie dróg ' co muszą zapieprzać widząc 100 metrów asfaltu i mieć pretensje do wszystkich innych jak to niby jeździć nie potrafią.bo w końcu posiadanie dwóch a nie czterech kół daje przywileje.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
I to zawsze wina puszkarza że nie spodziewa się motocykla jadącego 180 km/h na wiejskiej drodze.
Ps
tych podkręcających obroty na światłach dla własnego orgazmu powinno się pałować na miejscu.
źródło: temp_file703038935757881915
Pobierz
K_R_S +142
nie ma chyba bardziej martwego przepisu niż zakaz wyprzedzania dla TIRów na autostradach #motoryzacja
źródło: temp_file2444959879562435591
Pobierz

„ Dekadę temu założono Powstaniec Dobra.
Nazwa klubu zaczerpnięta jest z kart historii. Bitwa pod Dobrą, czyli cześć Powstania Styczniowego, odbyła się w lutym 1863 roku.
Dotychczasowy herb, choć minimalistyczny był jednak zbyt surowy w swej uproszczonej formie. Starałem się stworzyć mariaż powstańczego charakteru oraz piłki nożnej. Przewertowałem wiele stron internetowych, szukałem historycznych ubiorów z tamtego okresu i tak oto jest owoc mojej pracy.
Miło mi, że w moje ręce oddano możliwość stworzenia ich znaku na nowo :)
Powodzenia w lidze chłopaki! :)”
#herby #pilkanozna #lodz #lodzkie #goudaworks
źródło: comment_1625042119oxgoS3q8H1N8zGlrGxbcV9.jpg
PobierzPS: pozdrawiam i tutaj kolegę z osiedla :D
Co do herbów piłkarskich w Polsce mistrz jest jeden
https://polskielogo.net/
(koleś pisze o herbach i sam też projektuje)
źródło: comment_1625050006J0BnrRFh8LOkdP6bSxtNlz.jpg
PobierzWiem z jakimi problemami organizacyjnymi borykają się kluby w niskich ligach, dlatego zazwyczaj jest to około 1000 netto.
Tak naprawdę wszystko jest kwestią ambicji, podejścia, klasy rozgrywkowej.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1625086094Klbl5oLbeMxg1wkLaQk4g0.jpg
Pobierz