Wpis z mikrobloga

@LonesomeWild: nie ze bronie czy cos ale czasem mam wrazenie ze kazda osoba na jakis seks z pedofilem nazywa to "gwaltem", jak moze to byc gwalt jezeli czesto takie gowniarze czy dziewczyny sie zgadzaja na zabawy z takimi ludzmi, to nie jest gwalt tylko pedofilia i tyle. Nie wiem skad sie wzielo u ludzi przekonanie ze to gwalt, nie wyglada na gwalt skoro ktos siedzi grzecznie i daje sobie nawet robic
@h3r3tic: "Zgwałcenie – zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności przez jedną lub wiele osób, posługujących się siłą fizyczną, przymusem, nadużyciem władzy, podstępem lub wykorzystujących niemożność wyrażenia świadomej zgody przez daną osobę." - wiec wyobrazmy sobie sytuacje w ktorej 190 cm chlopak zostaje "zgwalcony" przez 160 cm chudego manleta, ktory go do tego zmusza slowami, bo fizycznie nie moze, wiec 190 cm typ
@Pavulenko: to wyobraź sobie że 190 cm chłopak ma np IQ na poziomie 5 latka. Albo ten chudy ma jakiegoś haka. Wkleiłeś definicję i nadal nie kumasz że NIE chodzi tylko o przewagę fizyczną? To ja ci bardziej nie pomogę. Może niech ci to ktoś na żywo wyjaśni.