Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
Załatwiam sobie sprawy i czekam na transport pod jednym sklepem palàc szluga, podchodzi żebraczka na oko ze 20 lat zniszczona dragami
Czy mam jakieś pieniądze
Nie mam
A coś do jedzenia ciepłego?
Patrząc na budkę ze zdjęcia pytam na co ma pani ochotę
Na coś ciepłego
No to zapraszam i podchodzę do budki, wbijam przed kolejke i już chce zamawiać coś randomowego i słyszę
Nie to
Dlaczego nie to? Niedobre? Nie smakuje pani jedzenie?
Chcę coś gotowanego i pokazuje restauracje naprzeciwko
Na gotowane mnie nie stać odpowiadam
No to może pieniądze?
Nie
No to do widzenia
Do widzenia
@suqmadiq2ama: Trzeba było ją dać na tag przegryw i mirki by się o nia bili. A za 9 mcy zaprosiłby cię który na chrzest.
Ile razy widziałem jedzenie wyrzucane lub zostawione na klatce jak 'biednemu' dalem
Oduczyli mnie czegokolwiek
Dawanie jedzenie nie jest ani trochę lepsze od dawania kasy. Są instytucje w których mogą coś zjeść ale nie przyjmują n--------h.
tak jakby był powietrzem hahah jakby wiatr jakiś zawiał
Najlepsze uczucie ever XD